Travessia Recomana 2018

AGENDA D'EXPERIENCIES
divendres 21 de setembreUn cabaret amb un violinista i una sola actriu que conta, canta i balla la seva experiència personal amb els fongs vaginals. Una comèdia musical plena de sarcasme i tendresa.

 
dijous 27 de setembreMercè Arànega s’apodera de Shirley Valentine, un monòleg de Willy Russell que ens parla de la possibilitat de canvi i del coratge de viure. Miquel Gorriz, responsable d’èxits com Art o El metge de Lampedusa, en signa la direcció.

 
dimecres 3 d'octubreDesprés de Rent, Daniel Anglès dirigeix la versió catalana d'aquest musical guanyador de 5 premis Tony, protagonitzat per ell mateix i per Mariona Castillo.

 
dijous 4 d'octubreUna història de ciència ficció creada per Victoria Spunzberg que es reposa per segona vegada i compta amb les interpretacions de Sandra Monclús, Jordi Andújar i el també dramaturg Marc Rosich.

 
divendres 5 d'octubreCap a on es dirigeix la generació dels que van néixer als 80? Una reflexió tragicòmica de la companyia convidada Wichita Co – Tabula Rasa.

 
dissabte 6 d'octubreUna road movie, una comèdia negra i un musical ple de realisme màgic, tot en un mateix espectacle amb tres personatges femenins que emprenen un viatge tragicòmic.

 
dijous 18 d'octubreLa companyia Les fugitives presenta un clam desesperat per l’autèntica igualitat de génere a través de quatre dones molt diferents però igualment discriminades.

 
dissabte 20 d'octubreUn monòleg que beu del clown i el gènere musical per fer una paròdia dels contes de fades en què el príncep ve a salvar la princesa desvalguda.

 
dijous 25 d'octubreDesprés de les particulars visions de clàssics com Yerma, Romeu i Julieta o La Tempesta (Vaig ser Pròsper), els Projecte ingenu de Marc Chornet presenten ara un nou espectacle basat en el clàssic de Goethe.

 
dissabte 27 d'octubreUn viatge per a tota la família en el que descobrirem les coses extraordinàries que amaga la nit i les histories mes emocionants per perdre la por a la foscor.

 
dijous 8 de novembreLa versió catalana de l’èxit internacional de Claudio Tolcachir que puja a escena la realitat d’una família que viu al llindar de la seva dissolució. Marc Martínez, Francesca Piñón i Bruna Cusí encapçalen el repartiment d’aquesta comèdia esbojarrada.

 
divendres 9 de novembrePresent i record junts per reflexionar sobre el paper de la dona en dues societats aparentment diferents: l’actual i la dels anys posteriors a la 2ª Guerra Mundial.

 
dissabte 10 de novembreLa companyia La Petita Brownie presenta un nou espectacle en el que adapta el conte il·lustrat La coleccionista de Palabras de Sonja Wimmer.

 
dijous 15 de novembreDesprés de l'èxit obtingut a Madrid, Sílvia Marsó arriba a Barcelona per protagonitzar un musical de cambra intel·ligent, mordaç i commovedor basat en la novel·la homònica d’Stefan Zweig.

 
divendres 16 de novembreUn ball de fi de curs i una noia marginada amb estranys i incontrolables poders. Arriba a Barcelona l'adaptació catalana del musical basat en el clàssic de terror de Stephen King.

 
diumenge 18 de novembreSergi Belbel dirigeix a vuit actrius mexicanes que expliquen entre el drama i la comèdia les aventures viscudes durant els seus exilis a terres catalanes

 
dijous 22 de novembreJoel Joan i Héctor Claramunt són els artificis d'aquesta singular comèdia basada en el joc de moda i interpretada per Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives a més del propi Joan.

 
divendres 23 de novembreEl creador Søren Evinson presenta una exploració performativa sobre la necessitat de relacionar-nos i sentir-nos part d'un grup, amb el plaer, el poder i l'exclusió que comporta.

 
dissabte 24 de novembreUn espectacle immersiu sobre la necessitat de créixer i expandir-se a través del flamenc de Karime Amaya.

 
dimecres 28 de novembreDesprés de Flor de nit, la companyia Gataró celebra els seus 20 anys adaptant un altre musical de Dagoll Dagom. Aquest cop, es tracta d'un homenatge al mestre del terror Edgar Allan Poe

 
dijous 29 de novembreJulio Manrique dirigeix un equip de luxe –Pol López, Ivan Benet, Carlota Olcina, Mireia Aixalà, Xavi Ricart, Alba Florejachs i Adeline Flaun- en aquesta obra poètica i divertida escrita per Sarah Ruhl, que relata la invenció de primer vibrador elèctric.

 
diumenge 2 de desembreUna comèdia-concert que explica la història de Patty Lemon i Martin Bennet: Una andalusa i un català cantants de jazz que van estar a punt de triomfar en la indústria discogràfica nord-americana.

 
divendres 14 de desembreL'equip de Paquito Forever torna amb un nou musical que il·lustra la trobada a Nova York entre dos poetes de nivell: Wait Whitman i Federico Garcia Lorca.

 
diumenge 16 de desembreManipulació, mentalisme, prediccions, transformacions i transposicions d’objectes. El mag Hausson, guanyador del Premi Nacional de Cultura 2018, presenta una selecció dels números més sorprenents i originals que es poden fer sobre un escenari.

 
dimarts 18 de desembreEls secrets de família són els grans protagonistes de l’aclamada comèdia escrita per Ramon Madaula, que torna al Teatre Romea durant 4 úniques setmanes, després de l’èxit aconseguit durant la temporada anterior.

 
dimecres 19 de desembreL’actor David Menéndez és el creador i el protagonista d’aquest monòleg basat en la filosofia del “no cauré”, un moviment filosòfic-espiritual que estudia la capacitat de l’ésser humà de resistir a la caiguda.

 
dijous 20 de desembreEls Pirates recuperen el muntatge de 2014 i el porten al teatre Akadèmia. Un clàssica comèdia de Shakespeare plena de personatges esbojarrats, amors, desamors i malentesos.

 
divendres 21 de desembreLa companyia La Intrusa, premi Nacional de Dansa 2015, presenta un espectacle en el que dos intèrprets viatgen per una partitura de tensions acumulades mentre busquen l'alleujament