Recomana.cat


Recomana també organitza activitats de mediació i d’acostament de les arts escèniques al públic amb la implicació dels nostres col·laboradors. A aquest conjunt d’activitats les hem anomenades recomanACCIONS
Un dels serveis que oferim és el de seguiment d'un procés de creació: un dels nostres crítics assisteix als assajos durant tres dies diferents i n'escriu una crònica de cada dia juntament amb suport gràfic. Així se segueix l'evolució del treball de les companyies abans de la seva presentació al públic. 


 
Les novaveu Silvia Mercè i Sonet i Cèlia Ventura continuen la seva ruta pels teatres, entrevistant companyies. Ara és el torn del misteriós Cabaret 13.

Cabaret 13  
En un local clandestí, cada dilluns En un local clandestí, cada dilluns
11 de març de 2018
Recomana
  

 DIVERTIT
 MULTICULTURAL
 CERVESA NEGRA I BEN AMARGA

5/3/2018 - 30/4/2018
L'espectacle ja no està en cartell.
 

Parlem amb Roberto G. Alonso, Davo Marín i Carme Milán sobre Cabaret 13, l’espectacle que presenten cada dilluns a un local clandestí del Paral·lel.

Com va començar tot això?

La idea va sorgir del Roberto que ens va enredar a nosaltres i al Joan Solé, que ens fa la producció, i el Víctor Peralta, que ha fet l’escenografia i completen aquesta companyia. Ens coneixem des de fa molts anys, hem coincidit a classe i en altres projectes professionals.

I per què un Cabaret?

Perquè el cabaret forma part intrínseca de les arts escèniques i de la identitat de les tradicions catalanes. També ha estat el gènere per on els artistes s'han pogut expressar en moments de repressió. Teníem ganes de recuperar un gènere del que no en conservem gaires bons exemples, i creiem que és un format atractiu amb el que es poden barrejar diferents estils i tècniques teatrals com la dansa, el clown, l'humor…

Parlem dels joves, com arribeu a ells?

De l’única manera que es pot arribar als joves: xarxes socials.

Creieu que connecteu amb ells?

Clar! Nosaltres som joves! Tots vivim un ritme trepidant a les nostres vides, sempre amunt i avall, arriba el dilluns i ens morim de ganes de traslladar aquesta bona energia cap al públic.

I com us han rebut?

Estem molt sorpresos amb el feedback. El que ells viuen és una experiència única lluny del tipus d'espectacle que estem acostumats a presenciar a la Barcelona, tot i que, ja ho hem dit abans, forma part de la nostra història recent.

Veneu-vos amb una frase.

Vine a veure la Barcelona més canalla al carrer Poeta Cabanyes núm 13!

Gràcies per dedicar-nos una mica del vostre temps, ja sabem que no pareu!

Moltes gràcies a vosaltres! Us esperem al Cabaret 13, hi estarem tot març i abril!

No tenim més temps per parlar que ja comença la funció!!! No us oblideu de seguir-los a @13Cabaret al facebook i instagram i reserveu-vos el proper dilluns!

Cèlia Ventura @soctastaolletes

Sílvia Mercè i Sonet @pinyasonet


COMPARTEIX