Opus Companyia: Circa / Quatuor Debussy Direcció: Yaron Lifschitz

Anàlisi previ:
Què hi ha més enllà del circ? Un espectacle diferent que arriba d'Austràlia obre el Grec 2013 al so dels quartets de corda de Xostakóvitx. El retorn a Barcelona d'una companyia especialment estimada a la ciutat que triomfa arreu del món.

Companyia :
Circa / Quatuor Debussy
Direcció :
Yaron Lifschitz
Direcció Musical :
Quatuor Debussy
Composició musical :
Dimitri Xostakóvitx
Coreografia :
Yaron Lifschitz
Intèrprets :
Nathan Boyle, Jessica Connell, Robbie Curtis, Jarred Dewey, Casey Douglas, Freyja Edney, Scott Grove, Todd Kilby, Melissa Knowles, Alice Muntz, Brittannie Portelli, Kimberley Rossi, Lewie West, Duncan West
Músics :
Fabrice Bihan (violoncel), Vincent Deprecq (viola), Christophe Collette (violí), Marc Vieillefon (violí)
Il·luminació :
Jason Organ
Vestuari :
Libby McDonnell
Estrena :
Estrena
Sinopsi:

El circ és un territori artístic més ric i profund del que ens havíem pensat. Aquesta companyia australiana en renova el llenguatge a partir de la tradició i ofereix al públic una experiència adreçada als ulls, el cor i l'intel·lecte. Ells són els autors d'uns espectacles innovadors on es recrea tot un món fet d'acrobàcies, moviment, llum i música. Les seqüències acrobàtiques d'una bellesa extrema que veureu en escena podrien formar part d'una coreografia de dansa, però, què importa això en una proposta on cada disciplina traspassa els seus límits a la recerca d'un espai comú? Ells veuen el circ com un territori artístic de gran riquesa capaç d'emocionar tant el públic com els mateixos intèrprets. En aquest cas són catorze artistes de la companyia que protagonitzen un espectacle basat en els quartets de corda de Xostakóvitx. Els interpreta en directe el Quatuor Debussy, la primera formació francesa que va enregistrar íntegrament els quinze quartets i que, a París, va sorprendre el públic interpretant-los d'una tirada en un concert maratonià de prop de deu hores.

Una producció de les Nuits de Fourvière (Lió) / Département du Rhône, coproduït amb Les Théâtres de la ville de Luxembourg, el Grec 2013 Festival de Barcelona, Le Cirque-Théâtre d'Elbeuf, el Dusseldorf Festival, el Barbican Theatre, el CACCV Espace Jean Legendre-Compiegne, el Brisbane Festival, el Perth International Arts Festival i el Melbourne Festival.

Aquest projecte disposa del suport de l'Australian Government's Major Festivals Initiative, administrat per l'Australia Councili el seu el seu organ consultiu per al finançament de les arts, en associació amb la Confederation of Australian International Arts Festivals, el Brisbane Festival, el Perth International Arts. Festival i el Melbourne Festival.

Comparteix:


Valoració mitjana

7,8

Categories mitjanes

Inspirador
Espectacular
Diferent

Mitjana dels usuaris

6,5
(Sobre 21 votacions)

Dóna la teva nota

Clicant sobre les icones
de l'1 al 10
Circ
Consonant
Actualment
SENSE FUNCIONS
< Setembre 2018 >
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Històric de representacions


ALTRES RECOMANACIONS PER CATEGORIES

 Inspirador
Acorar Là. Baró d'Evel. Fun home
Funció el 11/11 22/11 - 23/11 13/9 - 4/11

Acorar

Là. Baró d'Evel.

Fun home