El despertar de la primavera Direcció: Marc Vilavella


Autor :
Steven Sater
Adaptació :
David Pintó
Direcció :
Marc Vilavella
Direcció Musical :
Gustavo Llull
Composició musical :
Duncan Sheik
Coreografia :
Ariadna Peya
Intèrprets :
Elisabet Molet, Laura Daza/ Clara Altarriba, Jana Gómez, Clara Solé, Mireia Coma, Clara Gispert/ Carme Milán, Marc Flynn, Eloi Gómez, Dídac Flores/Guido Balzaretti, Marc Udina, Roc Bernadí, Àlex Sanz/ Raimon Ferrer, Bittor Fernández , Roser Batalla/ Rosa Vila, Mingo Ràfols/ Isaac Alcayde
Músics :
Xavi Viader, Berenguer Aina, Emiliano Roca/ Stéfano Pompilio, Gustavo Llull, Marta Salas, Nacho López , Glòria Casanovas
Ajudant de direcció :
Eva Serrasolses
Escenografia :
Jordi Bulbena
Il·luminació :
Dani Gener
Vestuari :
Jordi Bulbena
Sinopsi:

Spring Awakening és un musical pop rock que tracta sobre l'amor adolescent, la repressió, la por, l'abús de poder i la incomprensió. Melchior és un jove intel·ligent i astut que, gràcies als llibres, ha après diversos aspectes sobre la sexualitat humana que la societat s'obstina a amagar i ratllar de tabú. Ell és el confessor del seu amic i company de classe Moritz, que li explica que se sent torturat davant els somnis eròtics que acompanyen les seves nits. D'altra banda, la dolça Wendla que fracassa en l'intent que la seva mare li expliqui com s'engendren els nadons, es retroba amb Melchior i entre ells sorgeix alguna cosa especial.

El musical ha aconseguit commoure espectadors d'arreu del món des de la seva estrena l'any 2006 a l'Off Broadway de Nova York. Considerada una peça de culte, ha tingut diverses produccions internacionals, i s'ha estrenat en escenaris de Nova York (Broadway), Londres (West End), Viena, Buenos Aires, diverses gires pels Estat Units i pel Regne Unit. i ara, Barcelona. La producció original de Broadway l'any 2006, va guanyar 8 premis Tony i 4 premis Drama Desk.

L'espectacle, que conté 19 números musicals, estarà dirigit per Marc Vilavella (Homes Foscos, Mar i Cel, la Barni Teatre), la coreografia serà d'Ariadna Peya (Cia. Les Impuxibles, Grease, elmusical), la direcció musical de Gustavo Llull (Poe de Dagoll Dagom, Operación Triunfo) i la traducció catalana de David Pintó( Mares i filles i Homes foscos). Jordi Bulbena (Teatre Nacional de Catalunya, Teatre Lliure, Comediants) crearà l'escenografia i el vestuari.

Premi de la Crítica 2016 en la categoria teatre per a joves

Premi de la Crítica 2016 a la categoria atista reveleació als membres de la companyia jove

Finalista en la categoria de musical. Premis de la Crítica 2016

Comparteix:


Valoració mitjana

8,6

Categories mitjanes

Aquesta nit t'abraçaré
La meva primera colònia
Clàssic

Mitjana dels usuaris

8,0
(Sobre 39 votacions)

Dóna la teva nota

Clicant sobre les icones
de l'1 al 10
Musical
Consonant
Actualment
SENSE FUNCIONS
< Setembre 2018 >
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Històric de representacions


ALTRES RECOMANACIONS PER CATEGORIES

 Aquesta nit t'abraçaré
Là. Baró d'Evel. There was a fiesta Mag Lari: 25 il·lusions
22/11 - 23/11 28/11 - 16/12 13/10 - 13/10

Là. Baró d'Evel.

There was a fiesta

Mag Lari: 25 il·lusions