A place to bury strangers

informació obraCoreografia:
Roberto Olivan
Intèrprets:
Spela Vodeb, Sol Vázquez, Magí Serra, Roberto Olivan, Matias Marre
Composició musical:
Laurent Delforge
Dramatúrgia:
Roberto Magro
Il·luminació:
Ignasi Solé
Vestuari:
Roberta Petit
Producció:
Mercat de les Flors, Enclave Arts del Moviment
Sinopsi:A place to bury strangers és un camí de tornada cap a l'essència. Només la recerca cap a l’interior més pur de l’ésser humà, de la connexió d’aquest amb l’univers, tan propera i tan llunyana alhora, generen la veritable felicitat. Aquest és el punt de partida d’un espectacle que combina organicitat amb força i energia, proposant sempre un registre fresc i emotiu en què la dansa contemporània s’expressa a través de diferents llenguatges escènics.

Premi Ciutat de Barcelona de Dansa 2013


Finalista a la categoria de coreografia dels Premis de la Crítica 2015

Crítica: A place to bury strangers

08/04/2015

Una dansa àgil amb una coreografia entre robusta, acròbata i intrigant: recomanable també per a desconfiats de la dansa

per Jordi Bordes

Roberto Olivan és un artista que s'ha cuinat dins del treball de la companyia Rosas però que ha explotat amb sensacions i color gràcies a la seva fusió amb el circ. Practica una coreografia molt vistosa, física, àgil, alegre. A l'agilitat cal sumar-li també la fortalesa dels acròbates. I també té una sensibilitat per a despertar la curiositat dels espectadors. Allò estrany, quan es té el privilegi de veure-ho de prop i de sentir-ho respirar, enganxa. Una molt bona peça per treure el respecte a la dansa contemporània.  

Consulteu la crítica publicada, al gener del 2013, en motiu de l'estrena del muntatge al Mercat de les Flors. I no perdeu l'oportunitat d'estrenar-vos al DanSAT!