An old Monk

Teatre | Musical

informació obraComposició musical:
Kris Defoort
Interpretació musical:
Kris Defoort (piano), Nicolás Thys (baix elèctric), Samuel Ber (bateria)
Producció:
LOD muziektheatre
Dramatúrgia:
Clàudia Cedó
Direcció:
Clàudia Cedó
Sinopsi:

Les facultats que coronen al belga Josse De Pauw com un dels grans actors de l’escena europea són inqüestionables. Vam tenir ocasió de comprovar-ho al Temporada Alta de 2012 quan va protagonitzar "El cor de les tenebres de Guy Cassiers". Ara, l’intèrpret, escriptor i cineasta torna per protagonitzar la història d’un monjo que vol recuperar la joventut perduda per mitjà de la dansa, un home vell a la recerca d’una nova oportunitat.

El compositor i pianista Kris Defoort s’encarrega de la part musical d’un espectacle que s’inspira en els temes de Thelonious Monk, referència jazzística i de llibertat d’un espectacle que busca transgredir les fronteres del llenguatge escènic.

Crítica: An old Monk

17/11/2015

La dignitat del gest

per Jordi Sora i Domenjó

Temporada Alta és un plegat de sorpreses que amaga, de tant en tant, un regal especial: música de jazz del trio Kris Defoort, en un monòleg magnífcament interpretat per l'actor belga Josse de Pauw. Tot plegat, al voltant de la dansa. La de la vida. També la ballada.

Després que el 2012 portés el públic fins al fons de les tenebres de Joseph Conrad, aquí s'atrevetix amb la vellesa. El resultat resulta també foscament esperançador...

Podeu llegir la crítica en aquest enllaç: