Aquellos días azules

informació obraDramatúrgia:
Marc Artigau i Queralt
Direcció:
Marc Artigau i Queralt
Intèrprets:
Robert González, Jordi Llovet i Joan Solé
Escenografia:
Isabel Velasco
Sinopsi:

Aquellos días azules...

és un cant a la infància, un cabaret poètic, un poema de concerts, un desafiament als monstres que vivien dins l’armari, als primers estius com una coartada perfecte, als pares més joves, als avis encara vius, a la nit de reis, als anys que comptaven amb dues mans, a les veïnes pèl-roges que no ens feien cas, al misteri dels adults, a les tardes de berenar i pilota, al futur que llavors encara no existia…

Eren els nostres dies blaus.

Crítica: Aquellos días azules

15/06/2014

És possible construir-se una nova vida?

per Pep Barbany

Sí, el teatre ens ajuda a reflexionar, a pensar en els nostres comportaments i les nostres vides. I sí, també és i ha de ser una excel·lent plataforma d'expressió de tot tipus d'idees i reivindicacions. Però no cal oblidar una de les seves principals funcions: fer-nos passar una bona estona (sense que això suposi tractar-nos com imbècils).

I és en aquesta agraïda, que no fàcil, tasca, en la qual s'enquadra Aquellos días azules, un espectacle poètic i musical que es podria definir com un popurri al voltant de la infància. Un viatge emocional que encaixa molt bé en el proper i càlid espai del Círcol Maldà.

(...)

El resultat és una funció a la qual és impossible no rendir-se amb un somriure còmplice. Una proposta que, després de la sorpresa d'Un mosquit petit, confirma que Marc Artigau és un altre dramaturg a tenir en compte en el prolífic panorama teatral català.

(seguir llegint al link en castellà)

Trivial