Artificial things

informació obraCoreografia:
Lucy Bennet, Yoshifumi Inao (convidat), Sylvain Huc
Intèrprets:
Amy Butler, Laura Jones, Chris Pavia, Dave Toole, David Willdridge
Escenografia:
Anna Jones
Vestuari:
Anna Jones, Rosey Moriling
Il·luminació:
Chahine Yavrovan
Composició musical:
Christopher Benstead, Jim Pinchen, Andy Higg
Companyia:
Divergences
Sinopsi:

Cinc individus busquen escapar de la seva asfixiant companyia amb una desenfrenada festa de rock’n’roll. Però aviat aquest desordre salvatge se sumeix en el pati polític i rebel·la algunes veritats incòmodes

"Artificial things" és un nova producció atrevida, cinematogràfica i colorista de la companyia britànica Stopgap Dance Company , tot un referent mundial en dansa integrada que incorpora artistes professionals amb i sense diversitat funcional com ara el conegut David Toole.

Aquest espectacle està programat en el marc del projecteCAPACITATS, un conjunt d’activitats que es duran a terme entre el 23 d’octubre i el 8 de novembre per promoure l’intercanvi d’experiències entre professionals amb diversitat funcional d’Espanya, Portugal, Regne Unit i Itàlia. Aquestes activitats han estat organitzades a partir d’una plataforma de la qual formen part l’Espai Dansat! del SAT!, el British Council, el Mercat de les Flors, l’Associació Kiakahart – Arts del Moviment, el col·lectiu Liant la Troca, Apropa Cultura, l’Institut del Teatre i IT Dansa.


Encara no hi ha crítiques publicades