Autónomos, el musical

informació obraSinopsi:

‘Si qui deu deu, diu que en deu deu, deu dir el que deu i deu el que diu’ deixa de ser un embarbussament complicadíssim quan un és autònom i està acostumat als deutes. Mai malalt, mai de vacances, les 24 hores del dia al peu del canó i sempre amb un somriure. La vida de l’autònom és dura, és cruel, és sacrificada, és feroç... i precisament per això és terreny adobat per a la ironia, la broma i l’humor. I, encara que no ho sembli, també per a la música, perquè els autònoms han de ser capaços de fer el do de pit fins i tot quan estan amb l’aigua al coll.

I, el títol no menteix, Autònoms, el musical parla dels autònoms, de les seves misèries, de les seves desgràcies, de les seves penes, de les seves tribulacions i de l’Agència Tributària que tot ho sap i tot ho pot... fins i tot arruïnar més d’una vida i acabar amb moltes esperances. I Autònoms, el musical vesteix les penes amb humor i les calça amb música per construir un musical íntim (només dos personatges, és el que té ser autònom, que no sobra mai el pressupost) que ha aconseguit el beneplàcit del públic i pot presumir ja de cinc temporades en la cartellera.

Autònoms, el musical fa pujar a l’escenari el guionista i còmic Àlex Martínez Vidal i Andreu Rami, periodista i comunicador cultural, qui també són els autors del text, juntament amb Joan Berenguer, qui signa la partitura musical i la interpreta en directe.

Encara no hi ha crítiques publicades