Brain 2.0

informació obraDirecció:
Hausson
Sinopsi:

“Un espectacle de màgia on es demostra el poder de la ment”

Hausson a la recerca permanent de l’essencial ens demostra les infinites possibilitats de la ment i del subconscient.

Un espectacle sobre el que no pot ser…sobre l’impossible.

El mentalisme, la telequinesi, les prediccions, la transmissió del pensament i la percepció extrasensorial esdevenen els

autèntics protagonistes d’aquesta proposta original i única.

Existeix la connexió mental entre dues persones ?

Brain 2.0 es un espectacle interactiu i d’un gran impacte emocional entre l’il·lusionista i el públic on es demostra, en alguna ocasió, que tothom pot esdevenir un mag mitjançant les seves capacitats mentals.

En Brain 2.0 el públic experimentarà allò que Einstein va definir com “el mes bell sentiment”: el misteri.

Però tot serà un joc. Una posada en escena del que es impossible.

Crítica: Brain 2.0

17/06/2024

L´infinit poder de la ment

per Ferran Baile

Es impossible. ¿Com es possible?. Increïble.

Brain 2.0, es el nou espectacle unipersonal que presenta el veterà il·lusionista Hausson, tota una institució en aquesta vesant de l´espectacle, popularment coneguda com la màgia.

En aquesta ocasió Hausson ens invita a endinsar-nos en les immenses possibilitats de la ment i del subconscient. Amb ell descobrirem el poder del metal·lisme, la telecinesis, la transmissió del pensament i la percepció extrasensorial. Ho farem d´una forma intima, en una sala de poc més de 20 espectadors, al vestíbul del Teatre Gaudí

Hausson té el dó de l’elegància i es un mestre de la proximitat, domina com pocs les tècniques de l´ampli món de l’il·lusionisme.  Aquestes sessions-espectacle al Teatre Gaudí son un autèntic luxe per l´espectador.

Tot una màgica vida

Jesús Julve i Salvadó, va nàixer a Barcelona el 1955 i des dels nou anys ha estat vinculat al món de la màgia. Es va especialitzar en la Màgia Escènica i ha col·laborat amb artistes molt diversos com el poeta Joan Brossa i el músic Jordi Sabatés i el director de teatre Hermann Bonnin, amb qui va fer realitat l´Espai Brossa.

Al llarg de la seva llarga trajectòria ha concebut més de vint espectacles de màgia, ha viatjat per molts països europeus i per Llatinoamèrica (Xile i Brazil) i ha actuat a molts programes televisius.

Deixeu-vos dur pel món de fer possible l´impossible i gaudiu de l´art d´aquest gran artista. Sols fins el 30 de juny al Teatre Gaudí. www.hausson.com

 

text: ferranbaile@gmail.com