Capas

informació obraDirecció:
Jordi Aspa, Luke Wilson (mirada externa)
Intèrprets:
Francesca Lissia, Armando Rabanera Muro, Celso Pereira Arizaga, Fabrizio Giannini, Cristiano Della Monica
Ajudant de direcció:
Roberto Magro
Composició musical:
Cristiano Della Monica, Massimiliano Sacchi, Le Ficufresche
Coreografia:
Michelle Man
Il·luminació:
Sarah Sankey
Escenografia:
Jaume Serrat
Vestuari:
Fanny Fredouelle, Rosa Crehuet, Olga Arizaga
Producció:
CAER-Centre d’Arts Escèniques Reus, Circ que o! Pyrénées de cirque, Flic Scuola di Circo di Torino, Konstnärsnemndem, Festival Trapezi / Reus
Sinopsi:


L’acte de ser amfitrió és un acte cobert de capes. 

Arribar, trobar-se i estar disposat a marxar… una forma de vida.

Us convidem a entrar entre flaires de la llar i sons de memòria, a compartir les nostres il·lusions, a gaudir de moments brillants, catastròfics, íntims o sincers. 

Una tornada als nostres orígens amb un transfons de generositat ens porta a descobrir els nostres secrets i els nostres mons, despullant-nos de les capes que ens cobreixen per mostrar el nostre ésser.

"Capas" ens porta a un lloc familiar fet de trobades caluroses, de vegades contradictòries i sorprenents. Les arts del circ, treballades alternativament amb energia, dolçor i autoironia, es barregen amb la música en directe i amb la dansa en aquest espectacle ple de poesia i humor. 

Edat recomanada: a partir de 4 anys

Crítica: Capas

28/11/2015

Grandiós treball d'acrobàcia i d'humor sense oblidar la relació càlida amb el públic

per Jordi Bordes

Ha convençut arreu. El 80% de les actuacions s'han fet fora de Catalunya. A Barcelona, va fer una breu estada al Mercat de les flors i ara repetix al TNC. Es un treball enginyós de circ contemporani en què, hi ha acrobàcia i un punt d'espectacularitat però sobretot destil·la molt d'humor i una connexió amb el públic, amb ganes d'implicar-se, de xiular, d'aplaudir, de jugar en un armari que va perdent capes i ensenyant-se cada cop més sincer. Al fons de l'armari és el lloc perfecte per amagar-se però també és on hi ha aquells secrets amagats (o oblidats) que habitualment es prefereix que ningú vegi. La humanitat de la proposta és que ells els ensenyen, generosos. 

Adjuntem la crítica de l'espectacle vist el 18 de febrer del 2013.