Càpsules. Diversos autors

informació obraSinopsi:

Presentem propostes fresques, variades i gratuïtes ideals per a aquells minuts d’espera, de viatge o, senzillament, de tranquil·litat. Un monòleg, una poesia, una coreografia, un curtmetratge… què et ve més de gust? 

És un espectacle que es pot consultar a qualsevol hora, durant les 24 hores i els 7 dies de la setmana.

AntivirusTA. Projecte del festival sorgit durant les primeres setmanes de confinament. Ens hem posat en contacte amb artistes i companyies amigues del festival per demanar-los si els venia de gust enregistrar des de casa petites gravacions per compartir. Hi han participat Pere Arquillué, Vicky Peña, Sol Picó i Francesc Orella, entre molts altres artistes. 

 Si hi vols accedir, clica aquí


Teatre en 3 minuts. Programa de dramatúrgia contemporània internacional en format de càpsules de vídeo creat conjuntament per l’Institut Ramon Llull, Temporada Alta, la Sala Timbre 4 (Buenos Aires) i la col·laboració de la Sala Verdi (Montevideo). S’han produït un total de 15 càpsules de vídeo, 10 fetes a partir de textos d’autors de Catalunya i Balears, i 5 d’autors argentins. Hi han participat Clàudia Cedó, Pau Miró, Llàtzer Garcia i Claudio Tolcachir, entre molts d’altres.   

Si hi vols accedir, clica aquí


Sin título, un curtmetratge de Gabriel Calderón

“No posar-li títol a la peça audiovisual que vam fer amb Grompone i Dahiana, no va ser ni accidental ni casual, sinó la nostra manera de no acabar el fet, de deixar-ho incomplet, fins i tot en el seu contingut interior, inconclús en la seva forma i força, ja que no és teatre, perquè el teatre és una altra cosa. Però vam voler evocar un ressò, un record sota una certa mirada si la veuen uns certs ulls.” Gabriel Calderón

 Si hi vols accedir, clica aquí

Encara no hi ha crítiques publicades