Connection

informació obraSinopsi:

Estem connectats amb nosaltres mateixos? I amb els que ens envolten? O estem sols encara que estiguem acompanyats? Ambae Company reflexiona sobre tot això des del ball a Connection.

Connection és un espectacle interdisciplinari de dansa i música en directe. La proposta ens parla de reconnectar amb l'essència de ser i qüestiona la manca de connexió amb un mateix i, per tant, amb els altres. Connection vol assenyalar la importància de la connexió en aquesta societat actual d'individualisme i, francament, de solitud. Mitjançant la sinergia entre moviment i so, tot es redueix a la simplicitat de dos cossos explorant en el mateix espai la manera d'expressar el complex concepte de connexió i les seves qüestions.

La ballarina i coreògrafa Arina Lannoo crea la seva companyia, Ambae Company, l’any 2019, conjuntament amb el músic Tito Ripoll i després de més de vuit anys de trajectòria col·laborant amb coreògrafs com Rachid Ouramdane o Loïc Perela. L’ambició de la companyia és treballar sobre temes molt humans i socials, així com trobar noves maneres de comunicar aquests tòpics tan rellevants. El nom de la companyia ve de la paraula ambivalència, que assenyala un tret molt humà: la contradicció dels nostres propis pensaments i sentiments

Encara no hi ha crítiques publicades