Diplo

informació obraDirecció Musical:
Pep Pascual
Intèrprets:
L'Estenedor, Dàmaris Gelabert
Autoria:
Dàmaris Gelabert
Sinopsi:

Un ou de Diplodocus, tot surant les aigües del mar, ha recalat en una platja. La Fàtima, que hi cercava pedres, el troba i, així comencen la diversió... els problemes...Diplo comença a créixer d'una manera imparable i com conseqüencia els embolics també es multipliquen. Una història d'amistat, solidaritat i diversitat.

Crítica: Diplo

13/01/2017

UN DINOSAURE AL MARESME

per Ferran Baile

Una nena d´origen magrebí que viu amb els seus pares a un poblet de la costa del Maresme, descobreix un dia perdut a la platja un ou ben curiós. Decidida se l´emportà a casa. De l´ou neix un petit dinosaure que ben aviat es fa amic de la nena i la segueix i juga amb ella com un gosset. Sols que el  dinosaure, nascut fora d´època i lloc, no para de créixer i comença a plantejar tot un seguit de problemes arreu.

Una bella historia sobre l´amistat, la comprensió, la tolerància i l´amistat amb els animals que és un dels millors espectacles del mestre titellaire David Laín. Amb mes de dues-centes representacions ben llargues, Diplo, ha visitat quasi totes les principals poblacions catalanes i s´ha transformat en un petit clàssic del món de les titelles per a infants.

David Laín, format a la desapareguda i històrica  Escola de Titelles de l´Institut del Teatre de Barcelona, i mestre de primera professió,  va crear L´Estenedor el 1978 i des de llavors, no ha parat de crear espectacles que han voltat per tota Catalunya i per diversos indrets de l´estat espanyol.  Mestre titellaire, constructor i excel.lent narrador.

Altres dels seus celebrats espectacles són : El Quixot (amb titelles fets d´estris de reciclatge), Blau Cel Groga Llimona (un Romeus i Julieta, dins d´una drogueria),  Roda el món, Tutti Colori, Contacontes, García (dedicat a Lorca) i els seus espectacles de format gran, Besos i Menuda.

www.estenedor.com

text, ferranbaile@gmail.com