Embrions 8. Reverb

informació obraAutoria:
Cecilia Colacrai
Intèrprets:
Cecilia Colacrai
Sinopsi:

“…el vianant renuncia a la seguretat de la seva llar, se submergeix en l’univers que només espera d’ell que el creui i que, fent-ho, el generi…” (Manuel Delgado, Sociedades Movedizas)

Reverb és una proposta de dansa i música en diàleg directe amb l’espai intervingut, una peça entorn a l’ARA i l’AQUÍ que pretén reivindicar els llocs comuns, de trobada i plens d’imprevistos.
Un so colpeja amb qualsevol superfície i ens retorna, en diversos temps, un ressò complex, est ens ofereix informació sobre l’espai físic. La reverberació, l’accent, la caiguda, la vibració, la potència del cop, o el silenci són disparadors per al moviment, promotors tant d’accions com de sensacions. El cos es relaciona amb l’espai dissenyat pel so, i així, es fa visible l’audible, a través de la musicalitat del gest.

CECILIA COLACRAI
Ballarina, creadora independent i professora de dansa contemporània resident a Barcelona des de l’any 2002. Actualment i des de l’any 2012 treballa de manera independent amb al Col·lectiu Big Bouncers i amb el Group LaBolsa; col·labora amb el artista Joao Lima en diversos projectes des de l’any 2008; desenvolupa el seu propi treball des de l’any 2005 i en l’actualitat es trova en procés de creació de la peça RAVE (espectacle per a sala) i REVERB (proposta per espais no convencionals).
Ha col·laborat amb diferents coreògrafs com: Thomas Hauert, Emmanuel Grivet, Alexis Eupierre, Montse Colomé, Toni Mira, Jorge Albuerne, Asociación Cultural Finmatun, Joan Català entre altres.
Ofereix classes de dansa contemporània i improvisació des de l’any 1997.
Actualment forma part de l’equip docent de l’Institut del Teatre de Barcelona (CSD).
Ha format part de la junta directiva de l’APDC i ha estat socia dels espais de creació La Visiva i La Caldera.

Encara no hi ha crítiques publicades