Espai ADGAE (FiraTàrrega 2013)

informació obraSinopsi:

Espai gestionat per l’associació de distribuïdors d’arts escèniques de l’Estat espanyol, dedicat principalment als espectacles per a públic familiar i juvenil.

Gèneres que hi trobareu: Instal·lacions, Performances, Dansa, Música, Teatre Visual, Mentalisme, Teatre Familiar, Teatre de Carrer, Cabaret, Clown.

Companyies: Fes-t'ho com vulguis, Los Menos, Isabella Lavella, Brincadeira, Teatrapo, Pardo el Psichomago, Mimaia, Ipso Facto, Fil d'arena, Factoría Norte, Katraska Cia, Amezku Prod./Imaginaciones Nai.

(*) Vegeu espectacles i horaris a la graella cronològica del programa oficial de FiraTàrrega (descarragable des del seu web)

Crítica: Espai ADGAE (FiraTàrrega 2013)

08/09/2013

Sense Títol (Crítica amb títol a la web, importada de l'antiga base de dades)

per Núria Cañamares

Adiós Bienvenida

Les coses s’acaben perquè en puguin arribar de noves. Amb aquest missatge tan cert però a vegades difícil d’entomar, la companyia Mimaia explica la història de Bienvenida, la mestressa d’un restaurant marítim on la vida gira per inèrcia mossegant-se la cua. Sopa de peix, peix amb arròs, arròs amb sopa de peix... i diumenge, sardines! Però un bon dia les coses canvien i cal fer un gir per continuar rodant.

Dues actrius manipulen diversos titelles (estan molt ben fets, són originals, expressius i entranyables) servint-se d’una escenografia que s’adapta amb naturalitat a les necessitats de l’espectacle i n’enforteix la posada en escena.

Bonic, molt divertit, amb música en viu i petits trucs de màgia, és un espectacle amb majúscules per a tots els públics. Agradarà a tothom. Tant grans com petits hi trobaran allò que els captivarà i els acompanyarà ja fora del teatre.

Va ser l’espectacle revelació d’enguany a FETEN, la reconeguda Fira Europea d’Arts Escèniques per a Nens i Nenes que se celebra a Gijón. Si podeu, aneu-lo a veure.