Filosofia hip hop al Grec. La nit urbana

informació obraSinopsi:

Sigueu benvinguts i benvingudes a La nit urbana, una cita que aplega un seguit d'artistes de gran talent i llarga trajectòria per tal d'oferir un espectacle autèntic i original. Són artistes locals, tot i que molts, ja ho veureu, tenen les arrels enfonsades en l'Amèrica Llatina. Serà una finestra oberta a les mostres més brillants i espectaculars de la cultura hip hop. Aquesta forma d'art és el reflex d'una societat viva i dinàmica tot i que, sovint, adopti un caràcter underground i s'escapi a la visió del conjunt de la ciutadania. La nit urbana serà una molt bona oportunitat per donar un cop d'ull a unes disciplines que, tot i que sovint es desenvolupin en cercles tancats, avui s'exposen a la vista de tothom qui vulgui gaudir de la riquesa i diversitat de l'univers del hip hop.

Un selecte col·lectiu de beatmakers farà servir les tècniques més noves i els instruments digitals més moderns per dibuixar un paisatge musical ple de textures. Amb ells, coneixereu un seguit de cantants de rap amb un talent especial per improvisar les seves rimes, una tria de grans ballarins urbans capaços d'executar els moviments i les coreografies més increïbles i també tindreu grafiti en format videoprojectat, una manera nova de gaudir d'un art urbà especialment lligat al món del hip hop.

L'espectacle s'emetrà en directe a través de la televisió i de la web de betevé el dia 10 a les 22h. A més, estarà disponible a la carta.

Encara no hi ha crítiques publicades