Instint

informació obraDirecció:
Anna Mestre i Ventura L. Kalász
Autoria:
Marc Villanueva Mir
Dramatúrgia:
Marc Villanueva Mir
Estrena:
Festival TNT 2016
Producció:
Festival TNT - Terrassa Noves Tendències
Sinopsi:

Readymade Productions ens presenta la seva vessant més performàtica amb una proposta interactiva i per a tots els públics, que permetrà a tothom que s’hi apropi gaudir d’una estona divertida, creativa i en família. INSTINT és la convivència en un sol espai de dues instal·lacions: BodegóOberon’s Tears.

Bodegó proposa un viatge pictòric a la inversa. Les fruites i les verdures de les natures mortes surten del llenç per materialitzar-se en una paleta biotecnològica. Alhora, el pintor, que ara pinta amb guants i sense pintura, ja no pot crear el quadre tot sol sinó que necessita la participació de més artistes. Una instal·lació per tocar, veure i moure’s sense parar, per acabar creant un bodegó digital, a partir de la manipulació d’una natura morta tangible i present.

Oberon’s Tears és un bosc màgic on el so i l’aigua es barregen i s’alimenten l’un de l’altre per crear melodies de somni. Els visitants d’aquest petit bosc podran composar, tan sols remullant-se la punta dels dits, cançons de fades i follets que de ben segur despertaran la imaginació i els desitjos de grans i petits. Una excursió plena de sons i colors que conduirà als intrèpids viatgers per mons desconeguts a través de l’oïda, el tacte i la vista.

Encara no hi ha crítiques publicades