La tienda de los horrores. Grec

Teatre | Musical

informació obraComposició musical:
Alan Menken
Traducció:
Marc Artigau, Neus Bonilla
Adaptació:
Marc Artigau
Direcció:
Manu Guix, Àngel Llàcer
Intèrprets:
Manu Guix, Xavi Duch, Diana Roig, Ferran Rañé, The Sey Sisters, José Corbacho, Marc Pociello, Sylvia Parejo, Bernat Cot, Natán Segado, Raquel Jezequel
Direcció Musical:
Manu Guix
Interpretació musical:
Manu Guix, The Veterans
Caracterització:
Helena Fenoy, Marta Ferrer
Escenografia:
Enric Planas, Carles Piera
Coreografia:
Miryam Benedited
Vestuari:
Miriam Compte
Il·luminació:
Albert Faura
So:
Roc Mateu
Ajudantia de direcció:
Daniel J. Meyer
Autoria:
Hattie Naylor
Sinopsi:

Dos grans noms del gènere dirigeixen la posada en escena d'un dels nous clàssics del musical americà. Arriba a Montjuïc convertit en un espectacle de gran format i promet una explosió de bon humor a ritme de soul i rock and roll. Segons l'edat que tingueu, potser en llegir La botiga dels horrors us haurà vingut al cap alguna imatge del film que va rodar Roger Corman el 1960 sobre un guió de Charles Griffith. Si sou més joves, és més probable que recordeu el film que, sobre la mateixa història, signava Frank Oz el 1986. Segur, però, que la imatge definitiva que a partir d'ara se us quedarà gravada a la memòria tindrà molt a veure amb el gran espectacle que han creat a partir de la mateixa història Àngel Llàcer i Manu Guix. I és que, després d'haver atret al teatre milers i milers d'espectadors amb La jaula de las locas, ara aquests dos genis del gènere musical s'atreveixen amb el clàssic amb música d'Alan Menken estrenat el 1982.

Des d'aleshores, la història de Seymour, el tímid dependent de floristeria, la seva companya, Audrey, i una planta força curiosa s'ha representat arreu del món. Ara, arriba a Montjuïc en un muntatge on no falten el ritme, la música en viu i uns efectes especials espectaculars. Pareu atenció a un repartiment ple de grans noms del musical, entre els quals un Manu Guix que, a més de dirigir, posa la veu al personatge més inquietant de la història: Audrey II.


Encara no hi ha crítiques publicades