Mamma Mia!

informació obraIntèrprets:
Albert Muntanyola, Nando González, Paul Berrondo, Clara Altarriba, entre altres, Nina
Autoria:
Catherine Johnson
Composició musical:
Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Benny Anderson
Companyia:
La Roda Produccions
Direcció:
Gabriel Chamé
Sinopsi:

En una idílica illa grega dies abans de contraure matrimoni, una jove decideix convidar al seu pare al casament.  Però, qui serà realment? Quin dels tres homes que van passar per la vida de la seva mare fa ja 20 anys hauria de portar a l'altar?

Així comença Mamma Mia! La deliciosa comèdia musical que, construïda al voltant de les enganxoses i inoblidables cançons d'ABBA, ha aconseguit que 54 milions d'espectadors a tot el món s'hagin enamorat dels seus personatges, de la seva música, i d'aquesta encantadora història d'amor, d'humor i d'amistat.

Una invitació a cantar, a ballar ia lliurar a l'espectacle des del mateix instant en què s'aixeca el teló, gràcies a aquesta injecció d'energia positiva que torna per fer-nos viatjar de nou al costat més optimista i reconfortant de la vida.


Crítica: Mamma Mia!

27/11/2015

Mamma Mía és Nina

per Pep Vila

No aporta gaires variacions respecte a l'última vegada que el vàrem veure. Enèssim homenatge a Abba a través d'aquesta història ensucrada on sobresurt, com sempre, la incombustible Nina, autèntica alma mater de l'espectacle, en un excel.lent estat de forma. La resta volen, però no tots estàn a l'alçada i falta coreografía. Moments apoteòsics (sobretot a la part final) i objectiu cumplert: el públic torna a deixar.se anar i passa una estona entretinguda: naturalment, surt cantant "Dancing queen" o "Chiquitita". Feïna feta!