My body of coming forth by day

informació obraSinopsi:

Un solo íntim d’Olivier Dubois on el ballarí revisita, seguint un procés aleatori dirigit pel públic segons unes regles que ell mateix ha establert prèviament, alguns dels seixanta espectacles que ha interpretat.

My body of coming forth by day és un solo íntim d’Olivier Dubois on el ballarí revisita, seguint un procés aleatori dirigit pel públic segons unes regles que ell mateix ha establert prèviament, alguns dels seixanta espectacles que ha interpretat. Sense cap mena d’artifici ni xarxa de protecció, es lliura voluntàriament a un joc que de vegades recorda un judici, d’altres un espectacle eròtic i encara d'altres una vivisecció.

Olivier Dubois l’any 2011 va ser escollit per la revista Dance Europe com un dels vint-i-cinc millors ballarins del món. Com a intèrpret, ha demostrat una increïble resiliència i gosadia en obres d’Angelin Preljocaj i Jan Fabre. També ha actuat en nombroses peces de coreògrafs i directors d’èxit, com ara Laura Simi, Karine Saporta, Charles Cré-Ange, el Cirque du Soleil, Dominique Boivin i Sasha Waltz. L’any 1999 va començar a crear els seus propis espectacles i el 2007 va fundar la Compagnie Olivier Dubois, amb la qual ha creat nombroses peces de gran ressò. El 2017 va presentar al Mercat de les Flors la peça Auguri amb el Ballet du Nord.

L’espectacle es complementa amb l’activitat Una Hora Abans de My body of coming forth by day, d’OLIVIER DUBOIS, el 20 de març a les 19.30 h al Mercat de les Flors.

Encara no hi ha crítiques publicades

L'enllaç a Youtube no està disponible.