Oops!

Familiar | Circ

informació obraAutoria:
Jordi Vilà
Direcció:
Jordi Vilà, Martí Torras Mayneris
Escenografia:
Alfred Casas, Martí Doy
Vestuari:
Giulia Grumi, Annita Ribera
Direcció Musical:
David Sisó
Il·luminació:
Pep Maria Martínez
So:
Pep Maria Martínez
Intèrprets:
Miguel García
Sinopsi:

A ‘Oops!’ ens fem grans, ens fem petits, fem música, som màgics, parlem sense paraules, juguem amb els objectes i els objectes juguen amb nosaltres i tot… amb grans dosis d’imaginació i molt humor.

Un cant a l’optimisme, a viure i a riure amb els pulmons plens i els ulls clars. A badar i a encantar-se amb les petites coses, que són les més grans.

Crítica: Oops!

01/05/2019

Pallassos de sempre per traspassar fronteres

per Iolanda G. Madariaga

El Teatre Mòbil -amic fidel de la Mostra- estrena Oops!, un títol provisional pel seu darrer espectacle, mentre continua rodant Cösmix (Mostra, 2017). El repte plantejat és el de fer un espectacle sense paraules; això no vol dir exactament mut, perquè l’espectacle és ple d’expressives onomatopeies, cançons i molta música. Amb una estrafolària màquina escenogràfica al darrera, els de Teatre Mòbil ens ofereixen un espectacle tradicional de pallassos. Els típics Enfarinat i August són substituïts per uns quants personatges-caricatures de diversos oficis i pelatges: tan aviat són cuiners, com músics o cantants. Jordi Girabal i Atilà Puig, sota la direcció de Jordi Vilà, ens ofereixen un variat repertori de números clàssics entrelligats amb gags de collita pròpia. Alguns d’aquests han format part d’altres espectacles i ara es renoven per construir un món delirantment absurd que juga amb els conceptes gran i petit. L’aparell escenogràfic serveix per completar aquests concepte i multiplica les possibilitats escèniques dels dos intèrprets. Màscares, objectes que es rebel·len i “titelles” de mida humana es posen en solfa per un espectacle d’humor blanc i optimista capaç d’atreure públic de totes les edats. De ben segur, Oops! creixerà amb el rodatge i qui sap si aquest rodar els portarà a escenaris internacionals.