Política de Privacitat

Informació sobre protecció de dades

Denominació social

Identidad: RECOMANA ASSOCIACIÓ PER LA PROMOCIÓ DE LES ARTS ESCÈNIQUES (RECOMANA).

Dir. Postal: C/ Bascònia, 77 bajos, CP: 08030 de Barcelona.

Email: info@recomana.cat

Finalitat

Per què fem servir les dades?

La següent Política de Privacitat estableix els termes en què tractarem les dades personals a RECOMANA; això inclou qualsevol dada personal recollida a través de la nostra pàgina web https://www.recomana.cat/, així com qualsevol altra dada que tractem en exercici de les nostres activitats.

RECOMANA recull les dades personals amb les finalitats a continuació indicades:

Les dades personals es que facilitin a la web seran recollides exclusivament per atendre les consultes plantajades, així com per a participar en els jocs de la web i per a poder informar de les noves accions que promogui RECOMANA.

Les dades personals recollides en el formulari de newsletter seran exclusivament utilitzades per remetre les newsletters, així com comunicacions de les noves accions que promogui RECOMANA.

Quant de temps custodiem les seves dades?

Les dades proporcionades per l'enviament de la newsletter es conservaran fins que ens manifesti la seva voluntat de no rebre més comunicacions nostres. Es pot exercir el dret d'oposició a través dels canals anunciats en aquesta Política de Privacitat.

Legitimització

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat.

La base legal per al tractament de les seves dades per a l'enviament de la newsletter és el consentiment per part de l'interessat.

Destinataris

Cessions de dades a tercers

Les seves dades personals no seran cedides a tercers sense el seu consentiment, excepte aquells proveïdors de serveis amb els que disposem d'un contracte de servei vigent o que hi hagi una llei que obligui a RECOMANA a aquest cessió de dades.

Categoria de dades

Tipologia de dades tractades:

  • Dades identificatives (Nom, cognoms).
  • Dades de contacto (email, telèfon, direcció).

Drets

Té dret a:

  • Accedir a les dades personals.
  • Rectificar les dades personals.
  • Suprimir les dades personals.
  • Presentar una denúncia o un escrit per a la tutela dels teus drets davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades o davant l'agència autonòmica de protecció de dades, en cas que existís.
  • Ser informat de qualsevol incidència de seguretat que pugui afectar als teus drets.
  • Limitació del tractament.
  • Portabilitat.