Qui son i què diuen els crítics?

Coneix qui són i consulta les seves recomanacions.


Manuel Pérez i Muñoz

Treballa per als portals Time Out Barcelona i Entreacte.cat, anteriorment ho va fer per a publicacions com Hamlet o Teat (...)

Jordi Bordes

Periodista cultural des de 1994 en diferents mitjans locals. A partir del 2003, s'especialitza en arts escèniques dins d (...)

Toni Polo

Treballa a la secció digital en català del diari El País (www.elpais.cat). Anteriorment va coordinar el bloc de cultura (...)

Núria Cañamares

Periodista. Actualment és responsable de Comunicació i Premsa a La Mostra d’Igualada - Fira de teatre infantil i ju (...)

Iolanda G. Madariaga

Llicenciada en Geografia i Història i Doctora en Història de l'art per la Universitat de Barcelona. Va començar a public (...)

Juan Carlos Olivares

Nascut a Alemanya, es llicencia en Ciències de la Informació a la UAB. De 1991 a 1999 forma part de la redacció de la d (...)

Aída Pallarès

Periodista especialitzada en arts escèniques. Actualment coordina Time Out Girona i col·labora amb Teatre Barcelona, Rec (...)

Clàudia Brufau

Graduada en dansa contemporània per l’Institut del Teatre i llicenciada en Filologia Anglesa (UB), s’ha especialitzat en (...)


Bàrbara Raubert

Llicenciada en Història de l'Art i Periodisme, escriu crítica de dansa durant 10 anys a l'Avui/El Punt a més de col·la (...)

Belén Ginart

La seva trajectòria en els mitjans de comunicació està estretament lligada al periodisme cultural. Col·laboradora habi (...)

Joaquim Armengol

Crític d'Arts Escèniques a El Punt/Avui i del Suplement Presència des del 2006-2012. Revista de Catalunya des del 2012. (...)

Pep Barbany

Debuta fent crítiques a El 9 Nou del Vallès Oriental el 2004, on encara col·labora. Ha col·laborat durant un any al (...)

Marcel Barrera

És periodista especialitzat en educació. Entre els anys 1997 i 2009 va ser redactor del diari El Punt, i entre el 2009 (...)

Ferran Baile

Treballa a premsa especialitzant-se en espectacles per a nois i noies (El Periódico de Catalunya, des dels inicis, revi (...)

Teresa Bruna

Ha treballat al Diari Avui 34 anys, 15 dels quals a la secció Suplements, on es cuidava, entre d’altres seccions, d’ac (...)

Xavier Cester

Llicenciat en Història, Postgrau en Gestió i Polítiques Culturals i amb estudis musicals al Conservatori Municipal de (...)

Dani Chicano

Periodista i crític teatral. Entra com a redactor al Punt Diari el 1988, on el 2004 inicia la seva relació a la secció (...)

Carmen del Val

Codirectora de la revista especialitzada Dansa-79 (1979-1986). El 1988 comença crítica de dansa a El País on continua (...)

Teresa Ferré

Llicenciada en Periodisme i DEA en Història Contemporània per la Universitat Autònoma de Barcelona. Comença a escriure (...)

Santi Fondevila

Cap de secció d'Espectacles a La Vanguardia de 1982 a 2009. Crític a La Vanguardia (2000/2010). Columnista a La Vangua (...)

Elisa Díez

Periodista i Social Media Manager. Ha treballat a ràdio i premsa. En arts escèniques, ha col·laborat amb masteatro.com i (...)

Víctor Giralt

Llicenciat en Ciències de la Informació (UAB) i en Humanitats (UOC), Màster en Escriptura de guions per a cinema i TV (U (...)

Valèria Gaillard

Llicenciada en Filosofia i Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Redactora cultural i crítica de dansa del di (...)

Maite Guisado

De formació filòloga medievalista, és especialista en arts escèniques a TVE, on treballa fa gairebé 30 anys. Abans al (...)

Mireia Izard

Comunicadora entre micros i escenaris. Fa sis anys que parlo de cultura des de diferents emissores de ràdio. Actualmen (...)

Jordi Jané

Actor, escriptor i periodista. Publica crònica i crítica de circ des de 1976. Autor d’entrades per als àmbits de circ, (...)

Vicent Llorca

Documentalista i periodista, especialitzat en les arts del circ. Coordinador i gestor del projecte Zirkòlika, des del (...)

César López Rosell

Va iniciar la seva carrera professional como a redactor en cap al desaparegut Diari de Lleida. A Barcelona ha treballa (...)

Christian Machío

Periodista especialitzat en informació cultural. He estat redactor de la revista digital d’arts escèniques Teatralnet (...)

Francesc Massip

Crític de teatre del diari Avui entre 1992 i 2012. Comentarista teatral a les revistes Drammaturgia (Itàlia), Estudis Es (...)

Imma Merino

Des de l’any 1989 escriu sobre cinema i sobre temes culturals al diari El Punt/Avui, on també fa crítica d’òpera.  Col (...)

Eduard Molner

És periodista i programador cultural. Escriu habitualment en el suplement Cultura/s de La Vanguardia, i ha col·laborat (...)

Joaquim Noguero

És professor de Periodisme cultural a la facultat Blanquerna de Comunicació i Relacions Internacionals de la Universit (...)

Ramon Oliver

Crític i redactor dels articles i la cartellera de la secció de teatre de la revista “Què Fem?” , suplement d’oci de “ (...)

Montse Otzet

Edita i codirigeix  la revista Dansa-79 (1979-1986). Crítica de dansa del Diari de Barcelona (1988-1989) i de El Periód (...)

Xavi Pardo

Editor als informatius de  RAC1 i crític de teatre del programa "El Món" a RAC1. Coordinador de la secció de Teatre de (...)

Marta Porter

Periodista i crítica de dansa. Ha treballat vint anys com a redactora a la secció de cultura del diari AVUI, especiali (...)

Toni Puntí

Llicenciat en Periodisme per la UAB. L'any 1990 s'incorpora a TV3 on treballa a la secció del cultura dels Informatius (...)

María José Ragué

Primer article sobre teatre: La Vanguardia any 1968. Crítica de teatre a la revista Jano Humanidades, 1979. Crítica d' (...)

Núria Sàbat

Diplomada en Educació Primària, llicenciada en Filologia Catalana i postgrau en Teoria i Crítica Teatral. Ha exercit la (...)

José Carlos Sorribes

Després de dues dècades dins de la redacció d'El Periódico de Catalunya, fa set anys va accedir als suplements cultura (...)

Andreu Sotorra

Treballa en ràdio i premsa escrita, en l`àrea de cultura i espectacles, des del 1968. És fundador i redactor de la revis (...)

Carme Tierz

Col·laboradora a l’ICUB i directora de la revista trimestral Entreacte. Ha estat també directora de les revistes Teatre (...)

Josep Maria Viaplana

El 1985 crea l'empresa de teatre per a escolars Eina d'Escola, sent durant uns anys actor-titellaire, autor i director (...)

Marc Sabater

Periodista sabadellenc especialitzat en temes culturals i, més concretament, en el camp de les arts escèniques, amb vi (...)

Sergi Dòria

Periodista. Doctor en Ciències de la Comunicació amb la tesi La voluntat cosmopolita (1999) és professor a la Univers (...)

Imma Fernández

Redactora de EL PERIÓDICO de Catalunya des de 1995 (on ja hi col·laborava abans d'incorporar-s'hi), primer en el supleme (...)

Pep Vila

Periodista de Catalunya Ràdio des de fa 20 anys, on s'ha especialitzat en cultura i esports. Des de fa 5 anys (...)

Jordi Sora i Domenjó

Bloc especialitzat en crítica de dansa contemporània escena de la memòria. Format en l'àmbit de les Humanitats i les Ciè (...)

Enid Negrete

Doctora en Arts Escèniques per la UAB. Ha participat en mes de 50 produccions professionals de teatre, òpera i dansa. Ha (...)

Sara Esteller

Llicenciada en Periodisme i diplomada en Gestió d’Arts Escèniques, ha desenvolupat gran part de la seva carrera professi (...)

Oriol Puig Taulé

És llicenciat en Història de l'Art per la Universitat Autònoma de Barcelona i actualment està redactant la seva tesi doc (...)

Alx Phillips

Nascuda a Newcastle upon Tyne, Regne Unit i resident a Barcelona des de 2003, Alx ha treballat per Time Out (Regne Unit) (...)

Alba Cuenca Sánchez

Comunicadora cultural. Graduada en comunicació audiovisual i postgraduada en gestió i producció d'espectacles i esdeveni (...)

Mariona Sanfeliu

Llicenciada en Filosofia, documentalista de professió i blocaire per afició, escriu sobre arts escèniques des de l’any 2 (...)

Núria Cornet

Periodista que ha treballat a mitjans com Mundo Diario, El Punt, TV3 i EFE Barcelona i Brusel·les. He col.laborat a d'al (...)

Martí Figueras

Martí Figueras, periodista i comunicador cultural. Ha treballat a La Mañana en el departament de publicacions, realitzan (...)

Les seves recomanacions

Obres en cartellera1
Dansa

Molar

Escrita el : 02/04/2016
Espontaneïtat festiva i efectiva sense massa pretensions
9
2

Un dia qualsevol

Escrita el : 21/07/2019
Extreure tendresa dins de l'excentricitat de la vellesa
9
3
Teatre

Bruels

Escrita el : 27/07/2019
Un quadre tant net com terribles són les seves ombres
9
4
Circ

Peix

Escrita el : 10/09/2019
Cristal·lí i frapant com una onada fresca d'estiu
9
5
Teatre

Ramon

Escrita el : 11/11/2019
D'intranscendent a corprenedor
9
6
Nous formats

Barbes de balena

Escrita el : 23/03/2017
Però, on són els homes?
8
7
Circ

Flou Papagayo

Escrita el : 14/04/2018
Un flux pausat i ascendent
8
9
Teatre

Escape room

Escrita el : 22/11/2018
Bona troballa, riures postcanelons
8
10
Teatre | Familiar

Amor Oscuro [Sonetos]

Escrita el : 06/04/2019
Un dispositiu equilibrat entre el vers i els testimonis d'una història
8
13
Teatre

Here comes your man

Escrita el : 14/08/2020
Notable debut, que l'ofici destil·larà els serrells
8
14
Teatre

Gustafsson R60

Escrita el : 04/09/2020
Fusteria de vodevil
8
18
Teatre

Els somnàmbuls

Escrita el : 15/10/2019
Una tendra comèdia cínica
7
21
Teatre

Todas las flores

Escrita el : 17/09/2020
Balada abstracta postfeminista
7
24
Circ

Áureo

Escrita el : 11/09/2019
Espectacularitat al buit
6
25
Teatre

Cobertura

Escrita el : 06/02/2020
Tirar vinagre a un còctel
6


1
Teatre | Nous formats

The Scarlet letter

Escrita el : 03/07/2020
Aclaparat per la bellesa de la lletjor
10
2
Teatre | Nous formats

Suite TOC Núm. 6

Escrita el : 28/03/2019
Tota una descàrrega de vida
10
3
Teatre

Sis personatges

Escrita el : 31/05/2018
La bomba més intel·ligent al Teatre Lliure
10
4
Musical

El despertar de la primavera

Escrita el : 11/04/2018
El salt al Victòria eixampla el ressò d'aquest cant a la descoberta fatal de la vida
10
5
Musical

El despertar de la primavera

Escrita el : 11/04/2018
El salt al Victòria eixampla el ressò d'aquest cant a la descoberta fatal de la vida
10
6
Teatre

Victòria

Escrita el : 05/05/2016
Pau Miró s'ha fet gran sense perdre el gust per les petites històries
10
7

André i Dorine

Escrita el : 10/09/2015
L'expressió més tendra i emocionada des del silenci
10
8
Circ

Il n'est pas encore minuit

Escrita el : 28/07/2015
Pot haver millor circ? Espectacularitat, emoció, joc i tensió constant
10
9
Teatre | Nous formats

A House in Asia

Escrita el : 11/07/2014
Un joc de miralls, una veritat relativa, una ficció magnètica
10
10
Dansa

Sonoma

Escrita el : 25/07/2020
Més enllà del Kova
9
12
Dansa | Nous formats

5.100 m/s

Escrita el : 21/07/2020
Per què volen els avions?
9
13
Circ

Möbius. Cie XY

Escrita el : 15/07/2020
Espectacular ball a l'aire
9
15
Dansa

Inventions

Escrita el : 07/07/2020
Absorbent coreografia d'un concert barroc
9
16
Teatre

Solitud

Escrita el : 08/03/2020
Torrentera d'emocions congelades
9