Qui son i què diuen els crítics?

Coneix qui són i consulta les seves recomanacions.


Manuel Pérez i Muñoz

Treballa per als portals Time Out Barcelona i Entreacte.cat, anteriorment ho va fer per a publicacions com Hamlet o Teat (...)

Jordi Bordes

Periodista cultural des de 1994 en diferents mitjans locals. A partir del 2003, s'especialitza en arts escèniques dins (...)

Toni Polo

Treballa a la secció digital en català del diari El País (www.elpais.cat). Anteriorment va coordinar el bloc de cultura (...)

Núria Cañamares

Periodista. Actualment és responsable de Comunicació i Premsa a La Mostra d’Igualada - Fira de teatre infantil i ju (...)

Iolanda G. Madariaga

Llicenciada en Geografia i Història (1990) i Doctora en Història de l'art (2002) per la Universitat de Barcelona. Va c (...)

Juan Carlos Olivares

Nascut a Alemanya, es llicencia en Ciències de la Informació a la UAB. De 1991 a 1999 forma part de la redacció de la d (...)

Aída Pallarès

Periodista especialitzada en arts escèniques. Actualment coordina Time Out Girona i col·labora amb Teatre Barcelona, Rec (...)

Clàudia Brufau

Graduada en dansa contemporània per l’Institut del Teatre i llicenciada en Filologia Anglesa (UB), s’ha especialitzat en (...)


Bàrbara Raubert

Llicenciada en Història de l'Art i Periodisme, escriu crítica de dansa durant 10 anys a l'Avui/El Punt a més de col·la (...)

Belén Ginart

La seva trajectòria en els mitjans de comunicació està estretament lligada al periodisme cultural. Col·laboradora habi (...)

Joaquim Armengol

Crític d'Arts Escèniques a El Punt/Avui i del Suplement Presència des del 2006-2012. Revista de Catalunya des del 2012. (...)

Pep Barbany

Debuta fent crítiques a El 9 Nou del Vallès Oriental el 2004, on encara col·labora. Ha col·laborat durant un any al Tim (...)

Marcel Barrera

És periodista especialitzat en educació. Entre els anys 1997 i 2009 va ser redactor del diari El Punt, i entre el 2009 (...)

Ferran Baile

Treballa a premsa especialitzant-se en espectacles per a nois i noies (El Periódico de Catalunya, des dels inicis, revi (...)

Teresa Bruna

Ha treballat al Diari Avui 34 anys, 15 dels quals a la secció Suplements, on es cuidava, entre d’altres seccions, d’ac (...)

Xavier Cester

Llicenciat en Història, Postgrau en Gestió i Polítiques Culturals i amb estudis musicals al Conservatori Municipal de (...)

Dani Chicano

Periodista i crític teatral. Entra com a redactor al Punt Diari el 1988, on el 2004 inicia la seva relació a la secció (...)

Carmen del Val

Codirectora de la revista especialitzada Dansa-79 (1979-1986). El 1988 comença crítica de dansa a El País on continua (...)

Teresa Ferré

Llicenciada en Periodisme i DEA en Història Contemporània per la Universitat Autònoma de Barcelona. Comença a escriure (...)

Santi Fondevila

Cap de secció d'Espectacles a La Vanguardia de 1982 a 2009. Crític a La Vanguardia (2000/2010). Columnista a La Vangua (...)

Elisa Díez

Periodista i Social Media Manager. Ha treballat a ràdio i premsa. En arts escèniques, ha col·laborat amb masteatro.com i (...)

Víctor Giralt

Llicenciat en Ciències de la Informació (UAB) i en Humanitats (UOC), Màster en Escriptura de guions per a cinema i TV (U (...)

Valèria Gaillard

Llicenciada en Filosofia i Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Redactora cultural i crítica de dansa del di (...)

Maite Guisado

De formació filòloga medievalista, és especialista en arts escèniques a TVE, on treballa fa gairebé 30 anys. Abans al (...)

Mireia Izard

Comunicadora entre micros i escenaris. Fa sis anys que parlo de cultura des de diferents emissores de ràdio. Actualmen (...)

Jordi Jané

Actor, escriptor i periodista. Publica crònica i crítica de circ des de 1976. Autor d’entrades per als àmbits de circ, (...)

Vicent Llorca

Documentalista i periodista, especialitzat en les arts del circ. Coordinador i gestor del projecte Zirkòlika, des del (...)

César López Rosell

Va iniciar la seva carrera professional como a redactor en cap al desaparegut Diari de Lleida. A Barcelona ha treballa (...)

Christian Machío

Periodista especialitzat en informació cultural. He estat redactor de la revista digital d’arts escèniques Teatralnet (...)

Francesc Massip

Crític de teatre del diari Avui entre 1992 i 2012. Comentarista teatral a les revistes Drammaturgia (Itàlia), Estudis (...)

Imma Merino

Des de l’any 1989 escriu sobre cinema i sobre temes culturals al diari El Punt/Avui, on també fa crítica d’òpera.  Col (...)

Eduard Molner

És periodista i programador cultural. Escriu habitualment en el suplement Cultura/s de La Vanguardia, i ha col·laborat (...)

Joaquim Noguero

És professor de Periodisme cultural a la facultat Blanquerna de Comunicació i Relacions Internacionals de la Universit (...)

Ramon Oliver

Crític i redactor dels articles i la cartellera de la secció de teatre de la revista “Què Fem?” , suplement d’oci de “ (...)

Montse Otzet

Edita i codirigeix  la revista Dansa-79 (1979-1986). Crítica de dansa del Diari de Barcelona (1988-1989) i de El Periód (...)

Xavi Pardo

Editor als informatius de  RAC1 i crític de teatre del programa "El Món" a RAC1. Coordinador de la secció de Teatre de (...)

Marta Porter

Periodista i crítica de dansa. Ha treballat vint anys com a redactora a la secció de cultura del diari AVUI, especiali (...)

Toni Puntí

Llicenciat en Periodisme per la UAB. L'any 1990 s'incorpora a TV3 on treballa a la secció del cultura dels Informatius (...)

María José Ragué

Primer article sobre teatre: La Vanguardia any 1968. Crítica de teatre a la revista Jano Humanidades, 1979. Crítica d' (...)

Núria Sàbat

Diplomada en Educació Primària, llicenciada en Filologia Catalana i postgrau en Teoria i Crítica Teatral. Ha exercit la (...)

José Carlos Sorribes

Després de dues dècades dins de la redacció d'El Periódico de Catalunya, fa set anys va accedir als suplements cultura (...)

Andreu Sotorra

Treballa en ràdio i premsa escrita, en l`àrea de cultura i espectacles, des del 1968. És fundador i redactor de la rev (...)

Carme Tierz

Col·laboradora a l’ICUB i directora de la revista trimestral Entreacte. Ha estat també directora de les revistes Teatre (...)

Josep Maria Viaplana

El 1985 crea l'empresa de teatre per a escolars Eina d'Escola, sent durant uns anys actor-titellaire, autor i director (...)

Marc Sabater

Periodista sabadellenc especialitzat en temes culturals i, més concretament, en el camp de les arts escèniques, amb vi (...)

Sergi Dòria

Periodista. Doctor en Ciències de la Comunicació amb la tesi La voluntat cosmopolita (1999) és professor a la Univers (...)

Imma Fernández

Redactora de EL PERIÓDICO de Catalunya des de 1995 (on ja hi col·laborava abans d'incorporar-s'hi), primer en el supleme (...)

Pep Vila

Periodista de Catalunya Ràdio des de fa 20 anys, on s'ha especialitzat en cultura i esports. Des de fa 5 anys (...)

Jordi Sora

Bloc especialitzat en crítica de dansa contemporània escena de la memòria. Format en l'àmbit de les Humanitats i les C (...)

Enid Negrete

Doctora en Arts Escèniques per la UAB. Ha participat en mes de 50 produccions professionals de teatre, òpera i dansa. Ha (...)

Novaveu

Grup de joves prescriptors i crítics impulsats pels socis del portal:

Sara Esteller

Llicenciada en Periodisme i diplomada en Gestió d’Arts Escèniques, ha desenvolupat gran part de la seva carrera professi (...)

Oriol Puig Taulé

És llicenciat en Història de l'Art per la Universitat Autònoma de Barcelona i actualment està redactant la seva tesi doc (...)

Alx Phillips

Nascuda a Newcastle upon Tyne, Regne Unit i resident a Barcelona des de 2003, Alx ha treballat per Time Out (Regne Unit) (...)

Alba Cuenca

Comunicadora cultural. Graduada en comunicació audiovisual i postgraduada en gestió i producció d'espectacles i esdeveni (...)

Mariona Sanfeliu

Llicenciada en Filosofia, documentalista de professió i blocaire per afició, escriu sobre arts escèniques des de l’any 2 (...)

Núria Cornet

Periodista que ha treballat a mitjans com Mundo Diario, El Punt, TV3 i EFE Barcelona i Brusel·les. He col.laborat a d'al (...)

Les seves recomanacions

Obres en cartellera1
Teatre | Nous formats

Suite TOC Núm. 6

Escrita el : 28/03/2019
Tota una descàrrega de vida
10
2
Teatre

Acorar

Escrita el : 03/10/2013
Sense Títol (Crítica amb títol a la web, importada de l'antiga base de dades)
9
3
Teatre

Nenes i nens

Escrita el : 28/06/2019
Una viscuda Anna Sahun
9
4
Circ

YeORBAYU

Escrita el : 16/05/2016
Li falta un fil que uneixi uns quadres divertits, exagerats i amb un equilibri final genal
8
5
Teatre

Open Door

Escrita el : 09/10/2016
Clown d'oportunitats
8
6
Teatre

Sàpiens

Escrita el : 16/01/2018
Obsessiu apocalipsi, jugat amb ritme i comicitat
8
7
Teatre

La tendresa

Escrita el : 22/01/2019
Un plaer pels sentits i un gaudi per a la salut
8
8
Teatre

Les oblidades

Escrita el : 26/05/2019
Valenta invitació a recordar en femení per a aprendre
8
9
Teatre | Nous formats

Así bailan las putas

Escrita el : 07/07/2019
Un espectacle vital, de cos, ment i consciència,que multiplica l'empatia cap a l'altre
8
10
Teatre | Nous formats

Livalone

Escrita el : 09/09/2019
Paradoxal i càustica coincidència
8
11
Teatre

Una altra nit

Escrita el : 17/10/2019
Lúcides ficcions de la realitat
8
12
Familiar

Pintamúsica!

Escrita el : 30/03/2014
Tendra aproximació a l'art
7
13
Teatre

Hamlet

Escrita el : 06/12/2014
Preciosa transmutació de Hamlet però encara li falta ànima
7
15
Teatre

#lifespoiler

Escrita el : 13/06/2017
Què hem après de la tragèdia grega i de Txèkhov?
7
16
Nous formats

Tierras del sud

Escrita el : 28/09/2018
Aclaparadora i impacable impunitat
7
18
Musical

El temps que no tindrem

Escrita el : 18/05/2019
L'amor més tendre, enmig del brogit diari que desenfoca les prioritats
7
23
Familiar | Òpera

Joc de cadires

Escrita el : 04/04/2019
Massa repetició per a una idea molt suggerent
6
24
Teatre

Kràmpack

Escrita el : 29/09/2019
Quin és el repte del nou Kràmpack?
6
26
Circ

Messi10

Escrita el : 15/10/2019
Espectacularment intranscendent
5

Obres anteriors1
Teatre | Nous formats

Suite TOC Núm. 6

Escrita el : 28/03/2019
Tota una descàrrega de vida
10
2
Teatre

Sis personatges

Escrita el : 31/05/2018
La bomba més intel·ligent al Teatre Lliure
10
3
Musical

El despertar de la primavera

Escrita el : 11/04/2018
El salt al Victòria eixampla el ressò d'aquest cant a la descoberta fatal de la vida
10
4
Musical

El despertar de la primavera

Escrita el : 11/04/2018
El salt al Victòria eixampla el ressò d'aquest cant a la descoberta fatal de la vida
10
5
Teatre

Victòria

Escrita el : 05/05/2016
Pau Miró s'ha fet gran sense perdre el gust per les petites històries
10
6

André i Dorine

Escrita el : 10/09/2015
L'expressió més tendra i emocionada des del silenci
10
7
Circ

Il n'est pas encore minuit

Escrita el : 28/07/2015
Pot haver millor circ? Espectacularitat, emoció, joc i tensió constant
10
8
Teatre | Nous formats

A House in Asia

Escrita el : 11/07/2014
Un joc de miralls, una veritat relativa, una ficció magnètica
10
9
Teatre | Familiar

Jojo

Escrita el : 17/10/2019
Un clam fet amb camins de sorra
9
10
Circ

Falaise

Escrita el : 07/10/2019
Blanc trencat, negre esperança
9
11
Dansa

360 grams

Escrita el : 30/09/2019
Atrapa i abraça
9
12
Circ

Peix

Escrita el : 10/09/2019
Cristal·lí i frapant com una onada fresca d'estiu
9
13
Teatre

Bruels

Escrita el : 27/07/2019
Un quadre tant net com terribles són les seves ombres
9
14

Un dia qualsevol

Escrita el : 21/07/2019
Extreure tendresa dins de l'excentricitat de la vellesa
9
15
Nous formats

La ciudad

Escrita el : 20/07/2019
El privilegi de l'espectador de contemplar la vida
9
16
Teatre

Campo minado

Escrita el : 18/07/2019
Enemics de trinxera, amics en l'escena
9