Bits

informació obraCompanyia:
Tricicle
Autor:
Tricicle
Direcció:
Tricicle
Producció:
Tricicle
Intèrprets:
Joan Gràcia, Paco Mir , Carles Sans
Escenografia:
Paula Bosch
Il·luminació:
Luis Martí
So:
Ricardo González
Vestuari:
Marta Wazinger
Composició musical:
Pere Bardagí
Caracterització:
Toni Santos
Sinopsi:

Un BIT és la unitat mínima d’informació. Un GAG és la unitat mínima d’humor. Per tant, aquest és un espectacle d’humor que està ple de BITS que transmeten GAGS a la velocitat de la llum.

TRICICLE s’han convertit en BITS i, a cop de ratolí salten de sketch, de tema, de decorat, de personatges, d’ulleres, de sexe, i fins i tot recuperen a vells coneguts per fer-se un autohomenatge amb la finalitat d’augmentar la seva passió malaltissa per l’humor. Això sí, sempre pel bé de l’espectacle i sempre buscant la major taxa de DGM (Densitat de Gags per Minut) possible.

BITS, un espectacle digital en codi de gags trinari.


Crítica: Bits

25/10/2013

Sense Títol (Crítica amb títol a la web, importada de l'antiga base de dades)

per Jordi Bordes

El Tricicle torna a Barcelona amb una llarga temporada al Poliorama. Bits és el seu darrer espectacle de creació. Fan bé. Perquè (tot i que no decep amb la seva comèdia, el seu olfacte amb un bon ritme i l'experiència de connectar amb el públic d'ahir, d'avui i de sempre) l'obra es reitera en gags i universos ja prou visitats en espectacles anteriors. Es homenatges es mengen a les aportacions. Totes les escenes fan riure, però dóna la sensació de còpia de sí mateix. 

Tot i així, aquest cop, els tres integrants de Tricicle es deixen anar amb la parla i també aixequen el preu de l'accelerador en la velocitat dels gags. El surrealisme en un món molt quotidià és la seva millor arma. La tecnologia (Bits) l'excusa amb la què unir els diferents quadres, de seguida es nota sobrera. 

Tricicle connecta com sempre i diverteix. Distinció d'honor al Mourinho de torn guanyant la Copa d'Europa tot movent-se a coreografia de cantant heavy, això sí. Probablement, el millor moment.