Petjades

Teatre | Familiar

informació obraDirecció:
Juan Manuel Quiñonero Redondo
Intèrprets:
Mariso García
Interpretació musical:
Pedro Guirao
Escenografia:
Alfredo Guillamó, Cristian Weidmann, Juan Manuel Quiñonero, Pedro Guirao
Il·luminació:
Juan Manuel Quiñonero
Producció:
Periferia Teatro, protectora d'animals El Cobijo, fundació Affinity
Autoria:
Sandra Rossi
Adaptació:
Sandra Rossi
Sinopsi:

‘Petjades’ ens acosta a l'origen de la relació entre l'home i el seu millor amic: el gos. Des de temps remots, home i gos han compartit experiències i han evolucionat junts. S'han adaptat a tot tipus de situacions i canvis creant una relació cada vegada més àmplia i complexa. ‘Petjades’ fa un divertit recorregut històric sobre aquesta relació tan especial entre dues espècies tan diferents. Busquem les petjades d'aquesta remota amistat per no oblidar el camí que hem fet junts i imaginar on ens pot portar...

Edat recomanada: 3-6 anys

Crítica: Petjades

09/07/2015

Home i Gos, amics per sempre

per Ferran Baile

Petjades és una història de l´amistat entre l´home i el gos des d´aquells temps prehistòrics en que l´home va aconseguir amansar alguns llops. Des de llavors l´home i el gos van units i en bella harmonia. Un espectacle senzill, de petit format, dirigit als més petits, però amb aclucades d´ull pels adults, amb una duració de trenta minuts. Dins d´un escenari mutant i giratori, els protagonistes són titelles de taula manipulats a la vista, amb ofici i gràcia per l´experta titellaire Mariso García i amb l´encant escènic dels Periferia Teatro. Atenció al viatge espaial que va aterrant als caps dels espectadors. Un dels moments més màgic i divertit de l´espectacle.

Aquest és un treball d´encàrrec en co-producció amb la Fundació Affinity que va ser premiat i que Periferia Teatro ha inclòs al seu repertori junt als espectacles de format més gran.

El titellaire català Juan Manuel Quiñonero, desprès dels seus inicis a Catalunya, es va establir a Múrcia i conjuntament amb Mariso García va crear  Periferia Teatro el 1989. Des de llavors han realitzat una excel.lent trajectòria, convertint-se en una companyia de referència i amb memorables i premiats espectacles com Alas de papel-Ales de paper, Guyi Guyi, Pocosueño o Pingüin. Actúen indistintament en castellà i català i acostumen a visitar-nos cada any. La magnífica i creativa titellaire Dora Cantero (Mimaia Teatre-Adiós Bienvenida), va començar i créixer professionalment amb ells. La pròxima setmana començaran una amplia gira per Xile fins a finals de mes.

Recordeu que a La Puntual teniu a la vostra disposició un full de Recomana.cat on podeu dir la vostra opinió de l´espectacle i participar en un sorteig. 


Més informació de la companyia : www.periferiateatro.com

Més informació de la sala : www.lapuntual.info


Trivial