Una carretera sense arbres

informació obraSinopsi:

Aquesta obra parla de l’abús de poder.

Abusar: Fer mal ús, fer un ús excessiu. Abusar de les riqueses. Abusar de la llibertat. Abusar d’un poder. Aprofitar-se amb excés d’alguna cosa. Abusar de la confiança d’algú. Violar. Abusar d’una dona.

Isabel i Gerard viatgen en cotxe cap a casa de la seua filla, Clara, que ha decidit traslladar-se a un poble costaner del País Valencià. És un matí de setembre i fa una calor insuportable. Per acabar-ho d’adobar, el cotxe se’ls ha quedat parat en mig d’un camí de terra. Al voltant, només hi ha els camps d’arròs, daurats, a punt per segar.

"Una carretera sense arbres" és la història de dos professors d’Art Dramàtic d’una de les escoles d’interpretació més prestigioses del país. Tots dos són figures importants de l’escena contemporània i, com a referents, han siguti són encara molt admirats. Aquesta setmana, però, han viscut uns fets que canviaran les seues vides per sempre. Tots els seus problemes, inevitablement, acabaran eixint a la llum en aquesta carretera envoltada d’arrossars, on ara es troben esperant... la grua.

Encara no hi ha crítiques publicades