Volen, volen

Dansa | Familiar

informació obraCompanyia:
Mariantònia Oliver
Coreografia:
Mariantònia Oliver
Sinopsi:

Volen, volen... és un espectacle per als més petits amb el globus com a element principal. La proposta fa ús de la dansa i del circ per desenvolupar un llenguatge sense paraules basat en la manipulació d’objectes i el moviment. El seu joc coreogràfic és càlid i proper als més petits, i es fon com un conte melòdic i un esclat d’imatges poètiques, tot estimulant l’emoció dels infants.

Crítica: Volen, volen

01/12/2019

Elis, heli

per Jordi Bordes

Tant tendre com un coixí de plomes, tant juganer com un globus en suspensió. La proposta familiar de Volen, volen de Mariantònia Oliver és hetèria com els somnis. Parteix de jugar amb els mínims elements i d'anar destapant sorpreses(amagades sota de les caixes). La peça és senzill i passa molt fluida,amb un treball precís coreogràfic i sense oblidar mai mantenir la tensió amb els espectadors més joves (que riuen la broma d'estirar el llençol i d'adormir-se en posicions impossibles) i que, fins i tot ballen imitant la ballarina, aprofitant que estaven en un passadís practicable.

El dispositiu és efectiu i gens pretensiós. Evoca aquell món de somnis i de joc de la série de Latung La la de David Ymbernon (L'odissea de Latung La la, per exemple).