Air-condition

informació obraEstrena:
Sâlmon festival 2015
Autoria:
Olga Gutiérrez
Sinopsi:

En aquesta peça els creadors treballen en la invenció d’accions i situacions coreogràfiques i climàtiques en les què l’aire pugui ser protagonista i performer.

Generen atmòsferes i meteorologies d’interior i exterior en constant moviment que els permet re-articular i desfer categories acceptades com les de cos, individu, col·lectiu, humà, no-humà, cultura o natura.

SITUACIÓ CLIMÀTICA 1: Recorreguts en taxi per la ciutat de Barcelona que ens transporten a sis situacions coreogràfico-climàtiques plantejades pel projecte air-condition

Dijous  26 nov, 21:30h – "Acidez volàtil" : trobada a la porta del Mercat de les Flors (durada 90 min). 

Divendres 27 nov, 15.30h – "void+19 different materials": trobada a la sortida del metro Trinitat Nova L3, carrer d´Aiguablava (durada 120 min). 

Dissabte 28 nov, 11h  – "32º" : trobada  a la sortida del metro Clot (L1, L2), cantonada amb carrer València (durada 90 min). 

Dijous 3 des, 12h- "88mg/m3": trobada a la sortida del metro Poblenou (L4), cantonada de carrer Bilbao amb Pujades (durada 90 min). 

Divendres 4 des, 12h –  "pensar el movimiento nos detiene" : trobada a la sortida del metro Marina (L1), al costat de la xurreria Argiles, cantonada de Av. Meridiana amb carrer de la Marina (durada 90 min). 

Dissabte 5 des, 16h – "esto se acaba": trobada al carrer Reina Amàlia nº 20-22 (durada 90 min). 

SITUACIÓ CLIMÀTICA 2: Potus, Palmera de Areca i Sansevieria.

SITUACIÓ CLIMÀTICA 3: L’últim en marxar que apagui l’aire.

+ info de totes les accions: www.air-condition.net

Crítica: Air-condition

06/12/2015

Sense Títol (Crítica amb títol a la web, importada de l'antiga base de dades)

per Aída Pallarès