Assassinat al club

informació obraSinopsi:

Ni premeditació, ni traïdoria. Us presentem un crim gens organitzat en el qual les regles són molt clares: tots poden ser l’assassí, tots poden ser la víctima, i ningú no té altra coartada que l’escenari, ni més arma que les paraules, ni més bales que les del riure... Serà un crim basat en fets instantanis i improvisats que deixarà la ruleta russa del destí en mans dels espectadors i espectadores. Ells i elles en seran els culpables. I seran condemnats a una pena implacable: no podran moure’s de la butaca encara que es morin de riure...

Impro Barcelona presenta als escenaris del Barcelona Districte Cultura una nova manera d'improvisar que no busca només el riure immediat provocat pel gag curt sinó construir una història de llarga durada; en aquest cas, la d'un assassinat. En pujar a l'escenari, els actors no tindran pistes del que està per succeir: desconeixeran qui són i per què han arribat on estan, no sabran qui ha de morir ni qui l'ha de matar, ni com, ni per què, ni com fugirà, ni si se salvarà o serà empresonat... No sabran cap de les respostes perquè totes les tindrà el públic i no serà fins que les desvetllin que els actors podran teixir el seu relat de misteri.

Aquesta nit s'ha d'escriure un crim, però serà el públic qui posarà el fil a l'agulla i l'arma en mans de l'assassí i qui patirà la pena: riure fins que no pugui parar!

Encara no hi ha crítiques publicades