Bambi, una vida al bosc

Familiar | Musical

informació obraCompanyia:
El Replà Produccions
Intèrprets:
Sandra Anglès, Marc Fontanals, Jaume Llonch, María Voronkova, Amparo Esterlich (veus)
Direcció:
Joan Sors
Adaptació:
Joan Sors
Composició musical:
Ramon Bau
Escenografia:
Marije Visser
Il·luminació:
Jaume Llonch
Vestuari:
Sonia González
Vídeo:
Isaac Vila
Producció:
El Replà Produccions
Autoria:
Felix Salten
Sinopsi:

Possiblement no hi ha cap cérvol més famós en la història dels contes per a nens i nenes que Bambi. En sabeu la història? Aquí us l’expliquen... i li posen música.

És tan petit, tan petit, que només fa uns dies que va néixer. Però en Bambi ja està explorant la clariana del bosc on viu amb la seva mare i descobrint una pila de coses: des dels molts perills que hi ha a la vida fins a l’amor que sentirà per la bella Falina. L’ajudaran els seus amics, també habitants del bosc, com un conillet i, especialment, del Vell Príncep. Una història commovedora d’aprenentatge que adapta el relat de Felix Salten amb música original de Ramon Bau.

Espectacle recomanat a partir dels 5 anys

Crítica: Bambi, una vida al bosc

16/07/2013

Sense Títol (Crítica amb títol a la web, importada de l'antiga base de dades)

per Ferran Baile

Estrenat aquesta temporada al Teatre Almería, "Bambi, una vida al bosc", és una adaptació lliure de l´obra honònima de Felix Salten, que va ser la que va inspirar la famosa pel.lícula de Walt Disney, "Bambi".

Utilitzant el llenguatge del teatre musical i enriquint la posta en escèna amb màscares i titelles, la companyia El Replà Teatre aconsegueix un espectacle divertit i a l´hora tendre i amb un punt poètic, molt adient especialment pels nens i nenes de 3 a 8 anys i bonic de veure pel públic familiar. 

El Guasch Teatre és un bon marc per poder gaudir d´aquest espectacle que hi serà sols fins diumenge dia 21.

A més de la cuidada posta en escèna i de la ben triada conjunció de colors, el muntatge es beneficia de la vibrant i empàtica interpretació de l´actriu Maria Voronkova en el papel del petit cèrvol. Aquesta notable actriu i cantant va néixer a Rusia el 1986 i des del 1992 viu a Barcelona. Alterna la seva participació en les produccions de la companyia El Replà, amb actuacions amb altres espectacles musicals (forma part de Crazy Sketch Show) i de cabaret teatral (Comic Delikatessen) i en interencions al cinema i la televisió.

Joan Sors, co-fundador de la companyia Clownx i autor i director dels seus primers muntatges ("Ot, el Quixot" i "Còmix"), és l´adaptador del text i el director d´aquest muntatge. Va crear la companyia El Replà Teatre el 2008 i aquest és el tercer espectacle desprès de "No passa rés" (el procès d´asimilació de la separació dels pares per part d´una nena, protagonitzat també per Maria Voronkova) i "I per què?" (la típica pregunta d´una edat determinada dels nens petits).

Per saber-ne més de la companyia, www.elrepla.com

Per saber-ne més del teatre : www.guaschteatre.com. Aquest és l´unic teatre que li ha posat nom a totes i cadascuna de les butaques, mireu darrera i hi ha el nom d´una actriu o actor famòs del cinema de l´època daurada, preferentment de Hollywood. També els camerins porten noms d´actors, en aquest cas de grans artistes del teatre català 

Més curiositats : Felix Salten (Budapest, 1869), va néixer a Budapest. A l´edat de tres anys es va anar a viure amb la seva familia a Viena, on va desarrollar tota la seva vida y carrera professional posterior i amb el nou nom va signar una fructífera carrera literaria, esent considerat un autor austríac.