Cançons de combat. Quico Pi de la Serra

informació obraSinopsi:

Quico Pi de la Serra, un dels noms en majúscula més veterans de l’escena musical catalana, passa pel Fresc 23 amb Cançons de combat, un espectacle que es correspon amb el 24è disc de la seva carrera. La proposta Inclou cançons fetes fa molts anys, d’altres més recents i algunes d’altri, però totes emblemàtiques pel que fa a la temàtica.

Cançons de combat destil·la una part fonamental de la forma de ser de l’artista que sense concessions repassa l’actualitat a través de cançons fetes en diverses èpoques. Temes com Sento el vent i o Si els fills de puta volessin, fet en la seva versió original. Diu l’artista que el criteri per triar el repertori va ser reunir, d’entre les seves cançons, les de combat o d’intervenció. 

 

“Són cançons que, a la meva manera, volen denunciar uns fets que avui dia continuen passant”, explica. A l’espectacle hi sentireu La CulturaMerdaMediocritat i moltes d’altres, a més de picades d’ull a cançons d’amics com l’Ovidi Montllor i d’altres referencials com Bella ciao.

Encara no hi ha crítiques publicades