Col·lectiu d'especialistes

informació obraIntèrprets:
Marc Hidalgo, Xavier Guillaume, Fabrizio Adamo, Alba Ramió, Cèlia Marc
Direcció:
Anne Morin, Tere Celis, Quim Giron, Marta Torrens, Griselda Juncà, Tomeu Amer
Autoria:
Alexis Auffray, Maroussia Diaz Verbèke
Sinopsi:

Els estudiants que estan cursant l’especialitat al CAC Rogelio Rivel presenten un treball d’investigació i creació pròpia amb les aportacions d’ulls externs, tant sobre els números com sobre la creació col·lectiva.

Són mostres creades a partir d’una investigació personal sobre tècniques concretes que s’afegeixen a una recerca col·lectiva on aquestes tècniques es desenvolupen, es transformen i s’enriqueixen.

Les tècniques de Circ amb les quals es treballa són verticals, trapezi, cintes, malabars, acrodansa i equilibris acrobàtics.

El Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel neix amb un curs pilot l’any 1999 i ja l’any 2000 s’instal·la a la primera vela en uns terrenys cedits pel districte de Nou Barris a l’Associació de Circ Rogelio Rivel.  Amb aquesta vela es crea un espai històric a Barcelona, dedicat especialment al circ i principalment a la formació i la creació, un espai que és un lloc de trobada, d’entrenament i d’intercanvi. Nascut i desenvolupat en base a l’esforç i voluntarisme d’un equip de professors, artistes i gestors, el Centre és, actualment, un projecte consolidat i reconegut a nivell europeu com a membre de la FEDEC (Federació Europea d’Escoles de Circ) com a escola preparatòria i professional de formació en les Arts del Circ.


Encara no hi ha crítiques publicades