Confessions de dones de 30

informació obraAutoria:
Domingos Oliveira
Direcció:
Edu Pericas
Intèrprets:
Meritxell Huertas, Mònica Pérez / Anabel Totusaus, Yolanda Ramos / Ota Vallès
Sinopsi:

Quan tens 10 anys, et porten al llit i t’expliquen un conte. Quan en tens 20, t’expliquen un conte i et porten al llit. I quan passes la barrera dels 30 ja dius “deixa’t de contes i porta’m al llit”. 

Confessions de dones de 30 és una comèdia on tres actrius ens parlen dels problemes femenins més comuns un cop superada la barrera dels 30 anys, quan inevitablement comences a sentir aquella angoixant pressió social de saber que tot ha de ser ara o mai: has de triomfar ara o mai, has de tenir un fill ara o mai, has d’aconseguir un home ara, o ara! 

Més de 4.000 funcions a Mèxic, més de 100.000 espectadors a Brasil, més de tres anys en cartell a Argentina… I temporades a Colombia, Venezuela, Panamà, Uruguay i EEUU, entre d’altres.


Crítica: Confessions de dones de 30

24/06/2013

Sense Títol (Crítica amb títol a la web, importada de l'antiga base de dades)

per Christian Machio

El que aparentment podria ser un espectacle de monòlegs 'al uso' sobre la guerra de sexes o un divertit collage sobre l'univers de petites misèries amoroses d'una dona urbanita en la trentena, es converteix en una posada en escena que recull aquests mateixos ingredients però els serveix amb un joc escènic ben dirigit i creant una complicitat (assajada) amb el públic. Homes, aneu-hi tranquils que no sortireu mal parats. Elles en el fons us estimen...