Basat en l'efecte sorpresiu. També podeu seguir-lo, en el horaris indicats a les seves xarxes, a través de www.deskonektar.tv
Què crea més serotonina: un like digital o un somriure al carrer? Com han canviat els nostres hàbits? Quines conseqüències tenen per a la nostra salut física i emocional? Acció de carrer on tres personatges anònims i imprevisibles deambulen en un espai híbrid físic/digital, i combinen la comunicació amb el públic a través del teatre físic, gestual i de moviment, amb l’ús d’eines i accions tecnològiques: mòbils, apps, càmeres, codis QR, sessions de selfies, tutorials d'abraçades, balls tik tok, situacions i converses absurdes, continguts audiovisuals en directe… El carrer és ben viu i no saps mai què pot acabar passant.
Uns personatges insòlits que busquen una situació amb l'entorn. D'entrada, s'identifiquen com a artistes pel seu vestuari: bata escolar, màscara antigas i telèfons mòbils (un que s'aguanta per l'espatlla per tenir el màxim de punts de vista de la seva experiència. és una crítica descarnada evident a la dictadura de la imatge i la rtetransmissió. té mèrit que hagin obert un canal.tv des d'on es poden veure les retransmissions dels diferents tel`fons en directe. És cvlar que epèn de l apotència del mòbil de l'espectador que en podrà veure més o menys en representació. També hi ha un tercer personatge que els persegueix amb una gopro i u n altre mòbil. És la que els salvarà quan la bateria els desconneti i estiguin a erdre el sentit. La imatge és clara perquè la bateria té forma de suero hoispitalari.
La prposta de Deskonektar ñes viure en directe l'experièncioa o deixar-se seduir per la pantalla. L'acció de la cop`manyia convida a què hi hagi interacció entre els espectadors: que s'abracin, que saludin, que facin algun gest repetitiu per muntar un divertit Tiktok. tot és tant sperficial que deixa en evidència el món de la tecnologia lúdica. El repte és construir un discurs que el caricaturitzi i que convidi a demostrrar que la vida, com el teatre, cal disfrutar-la en directe.