El follet valent va al parc

Familiar | Musical

informació obraCompanyia:
Únic Produccions
Intèrprets:
Cris Vidal, Toni Figuera, Jaume Gomez, Cris Esteve
Autoria:
Cantata Original: Clara Ripoll, Núria Juanet i Rosa Nogué
Adaptació:
Benjamí Conesa
Direcció:
Benjamí Conesa
Composició musical:
Núria Juanet
Text:
Clara Ripoll (lletrista)
Coreografia:
Jaume Gomez
Escenografia:
Mateo Tikas
Il·luminació:
Lluís Juanet
Vestuari:
Montse Gracia i Neus Regada
Sinopsi:

El follet valent, amb més de 250 actuacions per a tot Catalunya, torna al Teatre Poliorama per celebrar els 10 anys de VIU EL TEATRE!

El protagonista d’aquesta història és un Follet molt eixerit que, inesperadament, apareix al Parc d’una gran ciutat. Allí coneixerà la Papallona d’Ales Multicolor, la Vespa Ratllada i el Sr. Escarabat, però també es trobarà un parc ple de brutícia i, sobretot, un parc sense nens i nenes. I tot per culpa d’una Aranya lletja i peluda que té a tots els animalets atemorits. Junts formaran La Colla del Follet Valent i intentaran solucionar d’una vegada per totes la problemàtica amb l’Aranya. Ho aconseguiran?

Un espectacle divertit, imaginatiu i didàctic, on l’amistat es converteix en l’eina bàsica per sobreviure, i la música un engrescador per als nens i nenes.

Edat recomanada: A partir de 2 anys (els menors de 2 anys que no ocupin seient, no cal que comprin entrada)

Crítica: El follet valent va al parc

15/10/2013

Sense Títol (Crítica amb títol a la web, importada de l'antiga base de dades)

per Andreu Sotorra

Hi ha espectacles, com el vi, que amb el temps guanyen densitat i bon sabor. Un dels clàssics del teatre per a infants és el musical 'El follet valent', que commemora el desè aniversari de la seva estrena i de la creació del programa Viu el Teatre, que gestiona Únics Produccions i que a partir d'aquest any amplia el Teatre Poliorama amb l'escenari del nou Teatre del CCCB. L'última versió de l'espectacle transcorria en un parc, però es titulava "a la ciutat". Ara, espai i títol són el mateix i la trama es manté amb alguns retocs. Per exemple, l'anterior versió de fa tres anys —l'espectacle porta més de 250 representacions al llarg dels deu anys— tenia un rerefons més ecològic, més de medi ambient. Aquesta nova versió tendeix a reforçar encara més el concepte de l'amistat i de la força que s'aconsegueix amb la bona entesa entre tots.