El petit circ

informació obraCompanyia:
Cia. Mercè Framis
Autoria:
Mercè Framis (idea i creació)
Intèrprets:
Mercè Framis (manipulació)
Text:
Guió i diàlegs: Jordi Teixidor,, Mercè Framis
Composició musical:
Manel Valls Vallvé
Direcció:
Mercè Framis
Producció:
Mercè Framis
Estrena:
Estrena
Sinopsi:

El teatre és una bona eina per introduir els nens i nenes en l’espectacle més gran del món. Paraules, sons, ritmes i cançons en un teatre d’ombres que és, alhora... un circ!

Veniu, que aprendreu el llenguatge del circ. Aquest és un espectacle d’ombres que introdueix els més petits en el món del teatre i els presenta l’espectacle més gran del món. Els l’ensenyaran a base de cançons senzilles en una proposta pedagògica, plena de música i pensada per aprendre amb els sentits.

Espectacle recomanat a partir dels 3 anys

Crítica: El petit circ

12/07/2013

Sense Títol (Crítica amb títol a la web, importada de l'antiga base de dades)

per Ferran Baile

Espectacle espacialment pensat per a nens i nenes de 3 a 6 anys, amb clar esperit didàctic. Dins d´una pantalla círcolar, com la pista d´un circ, van apareixent suggerents imatges, sons, ritmes, cançons i paraules amb català i anglès, que ens porten al màgic món del circ. Dins del marc circenc i de la mà d´una pallassa-ombre, que parla amb "llengüeta" i de la veu d´un narrador, que dialoga amb ella, entrem en el món dels colors, de les formes i de les distàncies. Un bon treball, cuidat i fet amb precisió i tendresa per una de les millors especialistes en teatre d´ombres, la Mercè Framis. Un espectacle que va ser seguit, el dijous, amb constants expresions de sorpresa i complicitat per un públic familiar amb nens i nenes que cumplien l´edat recomenada. El teatre plé i a l´entrada una concentració de cotxets.

Mercè Framis és una de les titellaires polifacètiques llicenciades a l´anyorada Escola de Titelles de l´Institut del Teatre de Barcelona. També està llicenciada en Filosofia per l´Universitat Ramón Llull. Va ser co-fundadora junt a Kerstin Von Porat, companya d´estudis, de la companyia Framis Von Porat, on va a començar a aprofondir en la tècnica del teatre d´ombres. Posteriorment va formar part de la històrica companyia Els Aquilinos. Des del 2001, treballa en solitari, com a Companyia Mercè Framis creant magnífics espectacles en teatre d´ombres ("Xarop de cargol"; "La lluna, la pruna"; "Genesi"; "Comare llop, comare truja").

En aquest espectacle hi treballa junt a la Mercè Framis, una altre interessant titellaire, la polifacètica Marga Carbonell.

www.merceframis.com

www.tantarantana.com