El ritme del carrer

informació obraDirecció:
Rudy Alvarado (coordinador)
Coreografia:
Javier Guerrero
Companyia:
Montón de Paja y Trigo
Sinopsi:

Tallers, espectacles, jam sessions amb música i ball, grafiti en directe... Tot ho trobareu a El Ritme del carrer, on tornen a apostar per crear vincles entre els artistes, i per apropar al públic el món artístic urbà. Veniu a participar!

Sonia SoulShine (París) 13:15 h El waaking i el locking són les especialitats d´aquesta artista plena d´energia que us deixarà sense alè només de mirar-la. Fixeu-vos com el ràpid moviment de braços i cames s´acompanya de moviments més suaus dels malucs. Amb ella podreu participar en un taller de danses urbanes i en una divertida flashmob.

Icones de la Mercè 2016 De 12:00 h a 19:00 h  A diversos punts del parc veureu com s´instal·len unes pantalles de plàstic transparent Seran prop de 50 metres quadrats de superfície per pintar, on veureu treballar una desena d´artistes del grafiti.

MPC Beatmakers Freestyle xou amb El Reto i els Rap Games 14:15 h  Karol Galindo i el mateix Rudy Alvarado s´han marcat un repte: posar a ballar i a rapejar durant un parell d´hores tot d´artistes dels estils més diversos. Els demanen que participin en una festa improvisada i espontània, orgànica i viva. Dissabte, El Reto s´acompanya de l´actuació de beatmakers i d´un xou d´MC Freestyle en un espectacle de dansa multidisciplinària. Diumenge, més dansa de disciplines diverses, amb banda de soul & funk amb micro lliure

Gina de Haro i Grup Enjoy it (Barcelona): Exhibició. 18:15 h  Gina de Haro signa la coreografia que ballen els Enjoy It, uns joves talents que van guanyar la quarta edició del Campionat de Hip Hop Rough Diamonds a l´Espai Jove La Fontana.

Txus Eguílaz (Navarra): Body percussion 13:15 h Sabeu que el cos pot també ser un instrument musical? Ho comprovareu si veniu a veure l´actuació de Txus Eguílaz, un apassionat del ritme que s´ha especialitzat en percussió corporal.

Rollerskate Workshop Dance per S Dance Party (Barcelona): SkatePhil (The music) 14:30 h Hi ha gent que combina el seu amor per la música i el ball i la seva afició al patinatge creant coreografies sobre rodes. Ho comprovareu veient i practicant la barreja de passos old school de rollerdance amb dansa urbana i d'altres estils de ball que caracteritza SkatePhil.

Roxanne Butterfly (França) 16:45 h Es va formar a Nova York, on va aprendre tot el que sap sobre tap dance. I va desenvolupar una manera tan lleugera i àgil de ballar-lo que la van batejar amb el sobrenom de "Butterfly". Ara viu i treballa a Barcelona, on desenvolupa coreografies tan extraordinàries com les que veureu aquí.

Encara no hi ha crítiques publicades