Franca Masu (L'Alguer/Itàlia). Almablava

informació obraSinopsi:

“Torn a l’Alguer, a la mia gent”, així comença la nova travessia musical de Franca Masu. Serà l’estrena del seu nou disc Almablava el que reuneix les cançons de la vida d’una dona que du la mar als ulls i al cor. Un exercici de sinceritat sonora que es mou a ritme de fado, tango, morna, bolero i jazz.

Crítica: Franca Masu (L'Alguer/Itàlia). Almablava

07/11/2013

Franca Masu, una gran dama de la cançó

per Maite Guisado


Després de les recentíssimes actuacions a l'Argentina, la cantant algueresa Franca Masu torna a Catalunya. Al concert de la Fira Mediterrània de Manresa farà vibrar novament el públic català i hi presentarà un nou disc: ALMABLAVA. Un treball ple de perles exquisides que valdrà la pena viure en directe.

El disc ha estat enregistrat amb els excepcionals músics que la solen acompanyar: Salvatore Maltana, Alessandro Girotto, Roger Soler, Oscar del Barba i Fausto Beccalosi (acordionista de la banda d'Al-di-Meola, pel qual sento especial predilecció). Al concert de Manresa vindrà amb Maltana al contrabaix, Soler a les percussions i el guitarrista Eduard Iniesta.

Més que parlar-vos-en, m'estimo més deixar-vos dos reportatges que li vaig fer a propòsit de les actuacions al Festival Barnasants el 2012 i el 2007.
 I el vídeo oficial del nou disc.