Hablar con las plantas

informació obraAutoria:
Manel Quintana, Anna Ventura i Cortes
Text:
Artistas Salchichas, Daniela Sanjinés
Direcció:
Anna Ventura i Cortes
Sinopsi:

Dos personatges filosofen, especulen, conversen sobre la seva relació amb la naturalesa (concretament amb el paisatge). Es dediquen a recuperar històries, records i fantasies personals, a parlar sobre definicions del paisatge i del que significa pel nostre cos, pels nostres estómacs… 

Aquests personatges provenen d'indrets diferents. Ell és d'un lloc bucòlic conegut per la seva escola de pintura paisatgista. Ella és d'un lloc on les plantes han sigut declarades il·legals i on ningú no vol ser relacionat amb el narcotràfic. Cadascú pensa en el paisatge des del seu univers personal, el seu cos, els seus records. Sovint imaginen paisatges perfectes (platges caribenyes o paisatges alpins) i òptimament emmarcats, però aquests clixés poques vegades concorden amb les experiències reals. 

Els Artistas Salchichas ens conviden a una excursió en bicicleta a través d’un recorregut escenificat, una singular proposta cicloturista i una mirada alternativa sobre un dels paisatges més emblemàtics de la ciutat.

Recorregut en bicicleta / Porta la teva bici

Públic: 20 persones

Edat mínima: 16 anys

Encara no hi ha crítiques publicades