Herència

Familiar | Circ

informació obraCompanyia:
La Industrial Teatrera
Intèrprets:
Jaume Navarro, Mamen Olías
Direcció:
Jordi Purtí
Escenografia:
Jordà Ferrer (Antigua y Barbuda)
Composició musical:
Mastretta , Tales Music
Vestuari:
Rosa Soler, Mamen Olías
Ajudantia de direcció:
Natàlia Méndez
Sinopsi:

Herència neix com una proposta de carrer en clau de clown que ens fa pensar en el món que lleguem a les properes generacions. Als nostres fills els deixem un món perquè l'habitin. Al món li deixem unes persones perquè en tinguin cura.

Crítica: Herència

16/01/2023

Emergint de les deixalles, la flor més humil

per Jordi Bordes

Personatges estrafolaris, divertidament patètics van construint situacions a partir de les troballes en una pila de runa. és. novament, un trebal d'ofici de La Industrial Teatrera que sap divertir i entretenir a tot el públic.

Aquest muntatge, posat al centre de la plaça, en realitat, ja s'intueix que pot connectar tant en actuacions d’envelat, com en una plaça, per a lluir el cartell de festa major. A través de gest i d'unes actituds clownesques ensenyen com fer sonar un disc, com fer colar un globus terraqüi entre el públic (a ritme de La vie en rose). Aconsegueixen passar de la caricatura a la sorpresa i a la sensibilitat, des de la ingenuïtat a una personal delicadesa, que pot recordar a Nàufrags.

La màgia és aconseguir connectar amb el públic fins que cantin una cançó de bressol comunitàriament a una bossa de plàstic en forma de titella dins d’un cotxet. Sota de les deixalles emergeix la flor més bella.