Iot!

informació obraText:
La Central del Circ, Marta Torrents, 2r2
Companyia:
Retouramont
Direcció:
Fabrice Guillot
Sinopsi:

Aquest IOT! és com un gran vaixell o, si ho preferiu, com el far de les arts del circ de l'arc mediterrani que aspira a ser aquest centre de creació barceloní. Veieu els artistes que hi treballen, acompanyats d'una companyia parisenca i amb l´artista Marta Torrents, a qui veureu actuar entre número i número, al timó de la nau.

Després d´haver fet una residència quinze dies a la Central del Circ, en el marc d´una experiència de col·laboració amb la cooperativa parisenca 2r2, una jove companyia francesa estrena el seu nou espectacle. És un col·lectiu artístic format per Antoine Deheppe i Inès Maccario, en col·laboració amb Charles Dubois, que porta a la Mercè la seva creació més nova, una proposta titulada L´ironie d´un saut. Han creat una gran estructura de la qual es pengen i sobre la qual realitzen tota mena d'acrobàcies amb què projecten una mirada contemporània sobre el món que ens envolta. 

En aquest espectacle, ens parlen de resiliència, és a dir, de la capacitat d´adaptació i resistència dels éssers humans, i ho fan evolucionant a baixa alçada, molt a prop, per tant, d'un públic que gaudirà d'una clara sensació de proximitat amb els artistes.

Encara no hi ha crítiques publicades