Jo mai mai. Joan Dausà

informació obraSinopsi:

“Jo mai mai he desitjat fer un petó a la Judit”. Si coneixeu aquest vers, segur que també coneixeu la cançó a la qual pertany, el tema que dona nom al seu primer disc. La cançó feia referència a un conegut joc de les veritats en el qual tothom que pugui fer seu un enunciat determinat com el d’aquesta frase ha de beure un glop del seu got. I amb ell es va donar a conèixer aquest músic de Sant Feliu de Llobregat que també ha fet d’actor i s’ha llicenciat en Interpretació a l’Institut del Teatre.

El tema Jo mai mai, un dels onze del disc homònim, va inspirar el film Barcelona, nit d’estiu, dirigit per Dani de la Orden, del qual Dausà va compondre la banda sonora original i que li va valdre un premi Gaudí. De fet, Dausà ha posat música a aquest film i a Barcelona, nit d’hivern, del mateix director (2015).

Fins ara Dausà ha publicat un total de quatre discos i les dues bandes sonores esmentades. L’any 2014 va publicar On seràs demà, el 2018, Ara som gegants i el 2021, Ho tenim tot. Per a aquest 2023 està prevista la publicació d’un EP de celebració de l’aniversari de Jo mai mai.

Ara, l’artista mira enrere i, ja consolidat com un dels autors més estimats pel públic català, s’ha llançat a una gira en la qual celebra deu anys de música i repassa cançons de tota la seva trajectòria, des del primer fins a l’últim disc. Amb la interpretació dels temes de sempre, l’artista promet repassar deu anys de felicitat i tristesa, de somriures i de llàgrimes, i tornar a parlar-nos, com ha fet tantes vegades, de l’amor i de la vida. El seu debut al Teatre Grec serà una ocasió especial, ja que el músic s'envoltarà en dues cançons d'un gran cor format per les 65 cantaires amateurs del Cor de Noies Cantabile, la coral de dones Dorys d'Artmúsic i la coral Somriures de l'escola Veu Barcelona Music. En un tercer tema, de caràcter més íntim, el cantant estarà acompanyat d'una única coral femenina.

Una producció del Promo Arts Music.

Encara no hi ha crítiques publicades