Karoli l’home roda

informació obraDirecció:
Laia Carol
Intèrprets:
Ramon Muñoz
Interpretació musical:
Prof Angel Das
Escenografia:
Albert Flores
Vestuari:
Eva Selma
Il·luminació:
Martí Cortijos
Companyia:
Campi Qui Pugui
Autoria:
Germans Grimm
Sinopsi:

Personatge incombustible, el Professor Karoli es desplaça dins d’una sola roda amb motor. Combinant enginy amb la presentació d’artilugis amb rodes, monocicles alts amb cames, bicis nanes de 10, 20 i 30 centímetres, Karoli demostrarà la seva passió per les rodes fent el mes difícil, com no!, sobre rodes. Un espectacle visual apte per a tots públics.

Crítica: Karoli l’home roda

09/10/2016

El més difícil encara atenuat per gags de traç gros

per Jordi Bordes

Karoli és l'home monocicle. També és un malabarista notable. El seu treball d'acròbata, que busca sempre el més difícil encara, el completa amb un personatge clown massa obsessionat en provocar el públic. Sap connectar bé amb el públic però la necessitat que ningú es despisti,(increpa lúdicament als que no particippen picant de mans) acaba malbarant el seu treball. Probablement, en comptes de tant traç gros, seria bo que trobés algun matis que dotés d'una certa empatia amb el personatge (més enllà de la broma fàcil). 

Hi ha jocs efectius, com el canvi de veu per convertir-se en una mena de Rambo per fer que tothom aplaudeixi el que ell demana, però acaba convertint-se en un joc previsible de provocació, de reiteració de les accions que demana al públic i d'anar mostrant nous artilugis (és enginyós el monocicle transformat en un bípede) que transforma l'espectacle en un "goita, què fan ara" tot desfundant els aparells, que apareixen visibles al fons de l'escenari.