La petita flauta màgica

Familiar | Òpera

informació obraAutor:
Wolfgang Amadeus Mozart
Intèrprets:
Elias Benito, Marc Sala, Ximena Agurto, Isabel Rodríguez , Juan Carlos Esteve , Marc Pujol , Ricard Fernández , Neus Suñé, Eva Vilamitjana
Músics:
Josep García (piano), Patricia de No (flauta)
Direcció:
Joan Font (Comediants)
Direcció Musical:
José Menor
Adaptació:
Jaume Creus/ José Menor
Escenografia:
Joan Guillén
Vestuari:
Joan Guillén
Il·luminació:
Albert Faura
Coreografia:
Montse Colomé
Producció:
Gran Teatre del Liceu
Sinopsi:

Aquests dies de confinament no hi ha teatre. Amb l'objectiu de reconfortar i acompanyar aquests dies de soledat i estranyes, moltes companyies que han penjat vídeos dels seus muntatges. Recomana, sensible a la iniciativa desinteressada dels artistes, els ordena a través del web.  


Podreu accedir a les gravacions clicant la pestanya del video de les fitxes.

Acompanyat per una flauta i un piano, el bona pasta de Papageno, ocellaire d’ofici, explica amb l’ajut dels altres cantants i actors les extraordinàries aventures viscudes amb el seu amic, el príncep Tamino, quan van anar a terres llunyanes per rescatar la princesa Pamina, la filla de la Reina de la Nit, presonera del malvat Sarastro.

Durant el seu viatge, Papageno i Tamino es troben amb moltes sorpreses: de vegades les coses no són el que semblen i les persones que semblen dolentes en realitat són bones, i persones que semblen bones no ho són tant. També descobreixen instruments meravellosos que produeixen una música màgica que pot fer ballar els animals i les persones. Papageno cercarà durant tot el viatge una Papagena que l’estimi.


Encara no hi ha crítiques publicades