Los micrófonos

Teatre | Nous formats

informació obraEstrena:
Estrena absoluta
Producció:
TNT- Centre d'Arts Escèniques de Terrassa
Autoria:
Jorge Dutor , Guillem Mont de Palol
Coreografia:
Guillem Mont de Palol, Jorge Dutor
Intèrprets:
Jorge Dutor, Guillem Mont de Palol
Dramatúrgia:
Juan Domínguez
Sinopsi:

Whitney Houston va a Amy Winehouse i li diu: Kurt Cobain!
Michael Jackson vestit de Jimi Hendrix comprant un kilo de Grace Jones per preparar una Britney Spears a Le Chic.
Courtney Love se'n va de festa a Opus III amb 2 Unlimited i les Spice Girls. Tots junts canten Daft Punk i es posen fins al cul de Kylie Minogue.
Beyoncé viatja a Rihanna província de Corona capital de Mecano on hi ha unes Tina Turners que ja li agradaria tenir a Céline Dion.
Freddie Mercury, Depeche Mode, Pet Shop Boys, Kim Basinger, Justin Timberlake i Nicole Kidman davant un quadre de Madonna.

Sigourney Weaver?- pregunta Europe
Alejandro Sanz!!

Sabrina enfadada; Rolling Stones, Spandau Ballet, Mina, ai!

La Gaynor, la Gaga i la Zeta-Jones: Björk!

Los Micrófonos, Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol es submergeixen en un univers comú, allò que constantment ens rodeja: la cultura pop. Jugant i recomposant lletres, tornades, títols de cançons i altres elements de la cultura popular suggereixen paisatges en què el públic entra en un camp de records personals i associacions salvatges creant relacions entre els diferents elements proposats.


Crítica: Los micrófonos

06/10/2013

Sense Títol (Crítica amb títol a la web, importada de l'antiga base de dades)

per Xavi Pardo

Em diverteix pensar com deu ser el guió, en paper, d'un espectacle de Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol. Segurament, deu ser un full (o dos) amb tot de paraules repetides, una vegada i una altra. Los micrófonos es manté fidel a aquesta marca de la casa, a aquesta il·lusió per jugar amb el llenguatge. Prenent la cultura pop com a referència, els dos performers basteixen un espectacle hilarant, que provoca riallades des del primer minut. I no és per menys: apareix Jorge Dutor i es posa a cantar My heart will go on, el tema principal de Titanic, substituint la lletra original de la cançó pel nom de la seva intèrpret, Céline Dion. Guillem Mont de Palol li pren el relleu repetint el nom d'Alejandro Sanz fins la sacietat, fins que acaba perdent el sentit, amb tots els tons de veu i intencionalitats possibles. I a partir d'aquí, escenes igualment surrealistes, com ara cridar Nicole Kidman i Justin Timberlake i rebre'n l'eco, o jugar a buscar totes les combinacions possibles entre els noms i cognoms de Whitney Houston, Amy Winehouse, Kurt Cobain, Jimi Hendrix i Michael Jackson. I tot això quin sentit té? Doncs que ens han fet riure i passar una molt bona estona.