Los Vivancos. Aeternum.

informació obra


és una companyia que periòdicament visita i triomfa a Barcelona. El seu treball a escena els certifica com una companyia de flamenc d'èxit que fa provatures mirant de superar els límits del gènere i buscant efectes espectaculars.

Companyia:
Los Vivancos
Autoria:
Daniele Finzi Pasca, Julie Hamelin
Intèrprets:
Los Vivancos (ballarins)
Sinopsi:

Flamenc, ballet, dansa contemporània, folklore, arts marcials, acrobàcies, màgia, circ, tap dance, una elaborada posada en escena, un vestuari de disseny, grans estructures escenogràfiques i una espectacular banda sonora són alguns dels ingredients que formen Aeternum, una obra d'avantguarda que segons la crítica internacional, ha trencat motlles. Revolucionària, Innovadora, Incomparable, Impactant, Extraordinària, són alguns dels adjectius amb què crítics arreu del món han intentat descriure aquesta obra coral, que molts diuen indescriptible. 

Daniele Finzi Pasca, creador d'espectacles com Corteo del Circo del Sol col·labora amb Los Vivancos juntament amb la Julie Hamelin per crear un espectacular fenomen aclamat nacional i internacionalment. Un espectacle únic que ha robat l'alè al públic i la crítica del món sencer.

Crítica: Los Vivancos. Aeternum.

25/06/2013

Sense Títol (Crítica amb títol a la web, importada de l'antiga base de dades)

per Santi Fondevila

Els Vivancos, amb arrels flamenques i de dansa espanyola, tenen poder d’empatia i el show complau justament per la contundència, per la  cohesió dels intèrprets, per l’excés.