Ma biche et mon lapin

informació obraAutoria:
Julien Mellano, Giuseppe Verdi
Intèrprets:
Charlotte Blin, Julien Mellano
Direcció Musical:
Massimo Zanetti
Sinopsi:

Un petit espectacle de sobre-taula, musical i sense text, en què les parelles es formen i deformen en un ballet d'objectes manipulats. Un vodevil en miniatura compost per petites histories d'amor bucòlic, lúdic o tràgic, construïdes a quatre mans per un duo mixt.

Crítica: Ma biche et mon lapin

08/05/2015

Passional vodevil d’objectes

per Núria Cañamares

Quina delícia quan podem riure’ns de nosaltres mateixos o de situacions viscudes de prop! I fer-ho amb una proposta que té la capacitat de metaforitzar-ho amb intel·ligència i sentit de l’humor no té preu.

Els bretons Collectif aïe aïe aïe exprimeixen a ‘Ma biche et mon lapin’ l’entesa i desentesa dels sexes amb un joc sense més paraules que el títol de l’espectacle. L’expressivitat dels actors i l’acció dels objectes manipulats relaten fascinadorament un vodevil amorós que es desenvolupa al damunt d’una taula i desborda comicitat.

Els personatges no són gens convencionals en un muntatge, però ben bé els trobaríeu a casa de l’àvia. Escultures de porcellana (la cérvola i el conill), tapets de ganxet i tot de parelles que semblen fetes les unes per les altres: la llesca i el paté, la gerra i el licor... Però el dia a dia, l’aparició de tercers, les circumstàncies... poden capgirar l’atracció inicial. Al llarg de 30 minuts, el reduït públic (condició sine qua non per garantir la proximitat a l’escenari i no perdre’s detall) descobreix el destí de cadascun dels objectes oblidant completament el seu aspecte real.

Original i passional teatre d’objectes, amb un magnífic guió i ús de la música que garanteix rialles sanes!

Trivial