Modgi. Magí Garcia

informació obraSinopsi:

Magí Garcia Vidal, àlies ‘Modgi’, va néixer al superpoblat municipi de L’Hospitalet del Llobregat, on va ser atracat incomptables vegades. Va estudiar (més aviat poc) a col·legis catòlics. No van aconseguir despertar la seva fe però sí fer-lo transitar per la vida amb profundes sensacions de culpa, vergonya i fatalisme. Una vegada va veure un núvol en forma de gos.

Treballa com a còmic i guionista. Com a guionista ha treballat per El Jueves, El Terrat, Minoria Absoluta o Comedy Central i ha col·laborat a mitjans com Catalunya Ràdio, SERcat, Betevé, COMradio, La Xarxa, La Directa o Playground. També al Telepizza, al Massimo Dutti o al Bus Turístic. Actualment treballa al programa Està Passant com a guionista i col·laborador.


Forma part de La Sotana, el podcast autoproduït més escoltat i amb més patrons del país. Com a còmic és membre fundador d’El Soterrani i ha actuat a Comedy Gold, Comedy Zoo, Cruïlla Comedy o PhiBetaLamda, a banda de diversos festivals i escenaris d’arreu de Catalunya. Pots trobar-lo menjant sol a la taula del fons de qualsevol Burger King.

Encara no hi ha crítiques publicades