Pink Unicorns. La Macana

informació obraSinopsi:

Un home i el seu fill adolescent comparteixen escenari en una peça enèrgica, tendre i divertida, en què exploren les relacions i les diferents etapes de la vida sota la premissa de les grans diferències intergeneracionals, determinades principalment per la tecnologia i la nova manera dels joves de comunicar-se a través de les xarxes. La cerca dels punts en comú ens presenta un espectacle en el qual, a través del cos, s’estableix el diàleg entre pare i fill. Aquest nou treball de La Macana està dirigit pels coreògrafs Caterina Varela i Alexis Fernández en col·laboració amb el coreògraf franco-algerià radicat a Alemanya Samir Akika.

La companyia La Macana, resident a Galícia, va ser formada l’any 2009 per la ballarina, coreògrafa i productora gallega Caterina Varela i pel ballarí i coreògraf d’origen cubà amb renom internacional Alexis Fernández. Les seves peces compten amb un potent material físic i una poètica acurada.

Crítica: Pink Unicorns. La Macana

31/10/2020

De tal palo, tal ritmo.

per Jordi Sora i Domenjó

"El juego es la esencia de todo ello. Seguramente de ahí la referencia a los hinchables que ocupan todo el escenario y con los que interaccionan. La vida como un juego. "

Llegeix la crítica aquí